• KUN 1-3 DAGERS LEVERING + GRATIS FRAKT!
Velg Bag'in når du skal dekke til utemøbler

Velg Bag'in når du skal dekke til utemøbler

Bag'in er perfekt når man skal dekke til utemøbler. Det går raskt, det er enkelt, og det tar mye bedre vare på utemøblene dine enn presenning gjør.

Finn din Bag'in

Hvorfor velge Bag’in?

 • Kvalitetsprodukter med 5 års garanti
 • Stilren oppbevaring av utemøbler
 • Det tar kun 3-4 minutter å pakke inn!
 • 100 % vanntett

Bag'in versus presenningSteg 1: Legg underdelen flatt ut på terrassen.

Først og fremst gir Bag’in utemøblene dine den beste beskyttelsen på markedet. Det gjør den fordi den leveres med en underdel, slik at det ikke kommer fukt nedenfra, i tillegg til at trekket ikke har mulighet til å blåse av.

For det andre er det veldig enkelt å pakke inn utemøblene. For det tredje vil terrassen din se ryddigere ut – møbler pakket inn i Bag’in-produkter er enkle å flytte på, og du kan lagre de der du ønsker.

Sist, men ikke minst har våre bager ventiler i hvert hjørne som gjør at det blir en naturlig gjennomstrømming av luft. På den måten vil ikke fukt stenges inne i bagen.

Bra for miljøet – bra for utemøblene dine

Steg 2: Plasser utemøbler og andre uteting på toppen av underdelen.

Når du tar steget, og kjøper et Bag'in-produkt, har du også sikret deg den beste beskyttelsen for utemøblene dine. Du slipper å bytte ut bortblåste presenninger, og du slipper å bytte ut hagemøblene dine som ikke har tålt vinteren. På denne måten sparer man miljøet for mye avfall.

Beskytter mot vær og vind

Steg 3: Legg overdelen over utemøblene.

Vi sendte vårt trekk til hagemøbler hjem til Odd i Laksevåg, og fikk det testet i sterk storm med orkan i kastene. Morgenen etter den stormfulle natten ​​fikk vi bekreftet at Bag'in tåler selv det hardeste været, da utemøblene stod trygt plassert på akkurat samme sted.

Tips: Kjøp vårt sikringsanker dersom du bor i et vindutsatt område.

Våre bagger kommer i to forskjellige kategorier, med ulike egenskaper:

Nordic Bags

Dette er våre trekk designet for stå ute i den norske vinteren, og kommer i flere størrelser:

 • UTVÆR (str XL) – 4 x 2 x 1 meter
 • LISTA (str L) – 3 x 2 x 1 meter
 • FÆRDER (str M) – 2 x 2 x 1 meter
 • ONA (str S) – 2 x 1 x 1 meter

Våre overtrekk passer perfekt til beskyttelse mot pollen og andre ting som kommer med vinden om sommeren.

Mediterranean Bags

 • PALMA (str L) – 3 x 2 x 1 meter
 • RIO (str M) – 2 x 2 x 1 meter
 • CAPRI (str S) – 2 x 1 x 1 meter

Våre Mediterranean Bags er designet for varmere klima, og beskytter i hovedsak mot sterk sol, UV-stråler og sand, men har også en vannsøyle på 10 000 mm.

Les også: Dette var starten på Bag'in-eventyret

Slik pakker du inn utemøblene dine

Steg 4: Sikre overdelen og underdelen sammen med den solide glidelåsen, så er møblene dine godt beskyttet i all slags vær.

Noe av det beste med Bag'in, er hvor enkelt det er å pakke inn utemøblene dine. Hele prosessen fullføres med tre enkle steg:

 1. Legg underdelen på terrassen
 2. Stable utemøblene på underdelen
 3. Legg overtrekket over utemøblene, og fest i underdelen med glidelås

Se vår steg-for-steg-guide her

Spørsmål om innpakking av hagemøblene dine?

Dersom du skulle lure på noe angående produktene våre finner du svar på det aller meste under de ofte stilte spørsmålene på kundeservice-siden vår. Ønsker du fortsatt å prate med oss kan du sende en e-post til kunde@bagin.no eller kontakte oss via chat her på nettsiden vår. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev.

Finn din Bag'in

Ofte stilte spørsmål og svar

De fleste blir overrasket over hvor mye som får plass i en Bag’in. Så lenge du stabler riktig, får du fint plass til både utebord og -stoler, loungesettet, solsenger og andre hagemøbler. Og hvorfor stoppe der? Fyll tomrommene med delene fra trampolinen, trill inn syklene, gjør plass til grillen og topp det hele med en trillebår.


Vi har klokketro på løsningen, og tilbyr derfor 5 års garanti på produktene våre. Garantien gjelder for søm, glidelås, håndtak, luftekanaler og materialet som Bag’in er laget av. Merk at garantien ikke dekker det som oppbevares inne i bagen.


Tar du vare på Bag’in med riktig vedlikehold kan du forsterke materialets egenskaper og forlenge levetiden, og vi har derfor utviklet et eget rengjøringskit som både renser og impregnerer bagen.

REFRESH spray rens er et rengjøringsmiddel som effektivt fjerner jordslag, grønske, pollen, fuglebæsj og annen forurensning.

REFRESH impregnering gir trekket ekstra beskyttelse mot vanninntrenging. Middelet motvirker også jordslag og forurensning av trekket.

Midlene er produsert i samarbeid med Nye Skiens Såpefabrikk AS. 2 stk. svamper følger med i pakken.


Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Utemøbler på terrasser i land med varmegrader hele året støter ikke på samme utfordringer som her hjemme, men de trenger allikevel beskyttelse.
Brukerveiledning for Bag'in

Brukerveiledning for Bag'in

Denne brukerveiledningen er ment som en hjelpende hånd til deg som nettopp har kjøpt din første Bag’in, og skal guide deg til best mulig oppbevarin...
Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. Se hvordan det gikk da vi pakket inn møblene på Frogners første takterrasse-restaurant.