• KUN 1-3 DAGERS LEVERING
Se våre møbeltrekk – utemøbler fortjener beskyttelse

Se våre møbeltrekk – utemøbler fortjener beskyttelse

Glem tau og presenning – Bag’in har løsningen som beskytter hagemøblene dine mot vær og vind, og som er spesielt utviklet for harde nordiske forhold. Les mer og kjøp din Bag’in her.

Finn din Bag'in

Hvorfor velge Bag’in?

 • Kvalitetsprodukter med 5 års garanti
 • Stilren oppbevaring av utemøbler
 • Det tar kun minutter!
 • 100 % vanntett

Møbeltrekk utemøbler

Møbeltrekk fra Bag’in gir utemøblene dine ly for vær og vind gjennom høsten, vinteren og våren. Suksessoppskriften på god beskyttelse er en heldekkende løsning, med både over- og undertrekk som festes sammen med en solid glidelås.

Møbeltrekk fra Bag’in er spesielt utviklet for norske forhold. Gjennom skiftende sesonger og svingende temperatur, er det viktig at møblene oppbevares riktig for å unngå jordslag og fuktskader. Slik holder hagemøblene dine seg like fine, år etter år.

Beskyttelse fra vær og vind, også om sommeren

Det smarte overtrekket kan også brukes som et overtrekk om sommeren. Dersom det er meldt mye regn eller du skal være borte en helg, kan overtrekket enkelt brukes til å holde utemøblene rene og tørre. Skal du være borte lenger enn dette, er det en smal sak å pakke inn utemøblene i Bag’in – det tar kun noen minutter.

Våre produkter

Våre trekk til hagemøbler dekker de fleste størrelser og behov. Vi har to kategorier til beskyttelse av hagemøbler: Cold climate bags og warm climate bags. I tillegg har vi flere andre nyttige produkter, som vårt patenterte sikringsanker eller rengjøringskitet som forlenger levetiden på din Bag’in.

Les videre og finn din perfekte Bag’in i vår butikk på nett:

Nordic Bags

Vi har utviklet Nordic Bags spesielt med tanke på det nordiske klimaet. Disse har en vannsøyle på hele 20 000 mm, noe som gjør dem 100 % vanntette. I tillegg gir de overlegen beskyttelse mot høstens stormer og vinterens snøfall.

Beskytt hagemøblene dine om vinteren:

 • UTVÆR, XL – 4 x 2 x 1 meter
 • LISTA, Large – 3 x 2 x 1 meter
 • FÆRDER, Medium – 2 x 2 x 1 meter
 • ONA, Small – 2 x 1 x 1 meter

Mediterranean Bags

For ferieboliger i sydlige strøk har vi utviklet Mediterranean Bags. Disse har en vannsøyle på 10 000 mm, og beskytter hagemøblene dine fra solens sterke UV-stråler, sand og insekter. Er bagen utsatt for mye vind, anbefaler vi vårt sikringsanker.

Ta vare på hagemøbler som steker i sola:

 • PALMA, Large – 3 x 2 x 1 meter
 • RIO, Medium – 2 x 2 x 1 meter
 • CAPRI, Small – 2 x 1 x 1 meter

Tips: stable møblene med en topp, slik at vann og snø renner av! Les mer om hvordan du best kan stable møblene her.

Les også: Ta vare på utemøblene dine

Sikringsanker

Dersom uteplassen din er utsatt for vind, anbefaler vi at du kjøper vårt patenterte sikringsanker STORM ANCHOR for ekstra sikring av utemøblene dine. Med dette patenterte designet sikrer du trekket fra å bli tatt av vinden, uten at du trenger å borre eller lage hull i terrassen.

Ankeret har flere andre smarte bruksområder. Du kan for eksempel bruke det til å sikre markisen eller vindseilet, eller til å henge blomsterpotter i takbordene.

Jakten på det perfekte møbeltrekket – slik ble Bag’in skapt

Påsken 2016 skulle gründerspire Kåre Normann Sekkesæter åpne hytta på Hvaler etter vinteren. Til hans frustrasjon hadde presenningen som beskyttet utemøblene blåst bort i løpet av vinteren, og bare taustumpene hang igjen.

Dermed startet jakten etter et godt møbeltrekk til utemøblene, men det viste seg snart at noe slikt ikke fantes på markedet. Da bestemte Kåre seg for å lage det selv, og sammen med svigermoren utviklet han den første prototypen av Bag’in.

Finn din Bag'in

Resultatet ble en stor suksess, men det var ikke bare Kåres utemøblene som savnet god og heldekkende beskyttelse. Kåre tok med seg prototypen og banket på 100 dører i nabolaget for å spørre om han kunne pakke inn utemøblene deres. Resultatet av innsatsen var verdifull innsikt i et helt nytt og uutforsket marked – dette var et produkt folk trengte, og de var villige til å betale penger for det.

Bestill trekk til utemøblene dine i dag

Savner du også trekk til hagemøblene dine? We’ve got you covered. Med Bag’ins løsning får du god og heldekkende beskyttelse av både hagemøbler og annet utstyr – du kan pakke både sykler, grillen, barnevognen og trampolinen inn i Bag’in.

Vi tilbyr 5 års garanti og leveringstid på 1-3 dager på lagerførte varer. Se oppdatert lagerstatus i nettbutikken, og ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med å ta vare på dine hagemøbler.

Finn din Bag'in

Ofte stilte spørsmål og svar

Hvor mange utemøbler har du? Det er vanskelig å gi et konkret svar på dette spørsmålet, men som tommelfingerregel kan du ta utgangspunkt i det største du skal pakke inn – for eksempel utebordet eller utesofaen – og velge størrelse basert på denne. Har du mange møbler som skal stables i lengden, må du opp i størrelse og velge Large eller Extra Large.


Dette er ikke et krav, men for å redusere mengden fukt inne i bagen anbefaler vi at du tørker utemøblene først. Bag’in er designet med en ventilert bunn som fører vannansamlinger vekk, samt luftekanaler i hvert hjørne som sørger for god luftstrømning. Med temperatursvingningene i det norske klimaet vil det likevel forekomme noe kondens. Les mer om hva du kan gjøre her


Ingen fare – litt kondens i bagen er helt normalt. Når Bag’in lagres utendørs vil det være samme klima og luftfuktighet inne i bagen som utenfor.

Med de nordiske temperatursvingningene vil det alltid danne seg noe fukt inne i løsningen. Derfor er Bag’in utstyrt med ventilert bunn som leder vannet vekk, samt luftekanaler i hvert hjørne som sørger for god luftstrømning. Det er viktig at luftekanalene får stå fritt slik at de kan gjøre jobben sin, og motvirke fuktighet og jordslag.


Vi tilbyr 5 års garanti på våre produkter. Garantien gjelder for søm, glidelås, håndtak, luftekanaler og materialet som Bag’in er laget av. Merk at garantien ikke dekker det som oppbevares inne i bagen. 


Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Utemøbler på terrasser i land med varmegrader hele året støter ikke på samme utfordringer som her hjemme, men de trenger allikevel beskyttelse.
Brukerveiledning for Bag'in

Brukerveiledning for Bag'in

Denne brukerveiledningen er ment som en hjelpende hånd til deg som nettopp har kjøpt din første Bag’in, og skal guide deg til best mulig oppbevarin...
Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. Se hvordan det gikk da vi pakket inn møblene på Frogners første takterrasse-restaurant.