• KUN 1-3 DAGERS LEVERING + GRATIS FRAKT!
Praktisk overtrekk – hagemøbler

Praktisk overtrekk – hagemøbler

Selv om du ikke kan styre været, kan du beskytte utemøblene mot all slags vær. Med et praktisk overtrekk til hagemøbler er møblene trygge året rundt.

Finn din Bag'in

Hvorfor velge Bag’in?

  • Kvalitetsprodukter med 5 års garanti
  • Stilren oppbevaring av utemøbler
  • Det tar kun 3-4 minutter å pakke inn!
  • 100 % vanntett

Bag’in tar vare på utemøblene dine

Bag’in er en norsk bedrift som utvikler og selger trekk til utemøbler tilpasset norske værforhold. Møbeltrekkene er designet for å tåle høst og vinter i et hardt, nordisk klima, i tillegg til at de egner seg godt som overtrekk til hagemøblene dine om sommeren.

Er du nysgjerrig på hvordan det hele startet? Les Bag’ins historie her.

Hvorfor bruke overtrekk på hagemøblene?

 

Når sommersesongen er over, er det dessverre alt for mange som lar utemøblene stå ute uten noen form for beskyttelse. Med vårt overtrekk til hagemøbler, beskytter du møblene dine mot været, og sørger for at de holder seg til neste sesong.

Like aktuelt sommer som vinter

Selv om trekket er designet for å tåle høststormer og vinterkulde, kan overtrekket, eller toppduken, også være smart å bruke om sommeren. Det er nemlig ikke bare de kaldere årstidene som kan ødelegge utemøblene. I løpet av sommerhalvåret kan vi oppleve alt fra pøsregn, sterk sol, vind og ikke minst pollen, støv og fugleskitt.

Sommertrekk

Møbeltrekkene til Bag’in kommer med en underdel og en overdel som kobles sammen. På den måten får du en bag-konstruksjon som sikrer god beskyttelse mot vær og vind. En veldig enkel og praktisk løsning for vinterlagringen, som også holder terrassen ryddig.

Om sommeren blir det derimot litt tungvint å skulle pakke inn møblene med over- og underdel. Derfor er kun bruk av overdelen perfekt som et sommertrekk. Det kan du enkelt dekke over møblene når de ikke skal brukes mer i løpet av dagen, dere skal bort på ferie, eller det kommer en overraskende regnskur. Er det sterk vind, kan dere bruke vårt patenterte sikringsanker for å forhindre at trekket blåser av.

Beskytt hagemøblene dine året rundt

 

Hvis du vil ta vare på utemøblene dine lengst mulig, anbefaler vi å pakke inn møblene om vinteren, og bruke overtrekk om sommeren. I vår nettbutikk finner du møbeltrekk i flere størrelser, slik at du får et trekk som bokstavelig talt dekker ditt behov.

Våre produkter

Finn din Bag'in

Trekk tilpasset nordisk vær og vind

Vi kan tilby møbeltrekk i flere ulike størrelser. Alle trekkene er vanntette, de er utviklet for å tåle storm, de har luker for ventilasjon og de er superenkle å sette opp.

UTVÆR (str XL)

For deg som har veldig mye utemøbler – for eksempel en større lounge, spisegruppe, ekstra stoler, bord og solsenger, er UTVÆR det perfekte møbeltrekket. Dette er det største av våre trekk og måler 4 meter i lengden, 2 meter i bredden og 1 meter i høyden.

LISTA (str L)

Har du både lounge og stor spisegruppe, kan LISTA være trekket som passer best for ditt behov. Dette trekket måler 3 meter i lengden, 2 meter i bredden og 1 meter i høyden. Dette trekket er vår bestselger og den de fleste av våre kunder sikrer seg.

FÆRDER (str M)

Hvis du har en moderat mengde utemøbler som for eksempel en sittegruppe, noen solsenger og noen ekstra stoler, kan FÆRDER være best for deg. Dette trekket måler 2 meter i lengden, 2 meter i bredden og 1 meter i høyden.

ONA (str S)

For deg som har lite utemøbler – for eksempel en liten sittegruppe, noen stoler og bord, eller solsenger, er vår minste modell ONA perfekt for deg. Dette trekket måler 2 meter i lengden, 1 meter i bredden og 1 meter i høyden. 

Trekk tilpasset varmere vær

Om du holder til i varmere strøk eller har feriebolig i for eksempel Spania, kan det også være fordelaktig å ha trekk på møblene. Våre Mediterranean Bags er laget i materiale med ekstremt god UV-beskyttelse, slik at møblene ikke falmer og mister farge på grunn av solen.

Fargen på trekkene holder seg godt selv over lengre tid i solsteken og trekkene er vanntette. De beskytter også møblene mot sand, støv og småkryp.

PALMA (str L)

Trekket PALMA er 3 meter lang, 2 meter bred og 1 meter høy, like stort som COPENHAGEN. Her har du god plass til det du måtte ha av terrassemøbler.

RIO (str M)

For deg som har litt færre møbler å beskytte, kan RIO være det perfekte alternativ. Dette trekket måler 2 x 2 meter i lengde x bredde og 1 meter i høyden.

CAPRI (str S)

CAPRI er vår minste Bag'in for sydlige strøk. Den måler 2 x 1 x 1 meter, og passer perfekt til for eksempel solsengene, grillen eller et loungesett.

Visste du at…
Våre møbeltrekk kan brukes til mer enn å dekke over møbler? Du kan for eksempel sette sykler, uteleker og grill under trekket – det er rett og slett en komplett oppbevaringsløsning ute.

Ta vare på utemøblene dine

 

For å bevare utemøblene lengst mulig, kan det være lurt å investere i et møbeltrekk. Ikke bare sørger du for at møblene varer lenger fordi de får den beste beskyttelsen mot all slags høst- og vintervær. Overdelen kan også brukes som værtrekk om sommeren for å beskytte mot regn, støv, pollen og fugleskitt.

Lurer du på noe?

Om du har spørsmål angående våre produkter, hvordan du bør stable møblene eller hvordan du bruker trekket, kan du ta en titt på de ofte stilte spørsmålene. Du kan også ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelige på e-post: kunde@bagin.no og chat her på nettsiden.

Hold deg oppdatert på nyheter, kampanjer og mye mer – meld deg på vårt nyhetsbrev!

We’ve got you covered

Finn din Bag'in

Ofte stilte spørsmål og svar

Puter bør ikke lagres i bagen om vinteren dersom de ikke tåler kondens og fuktighet. Når Bag’in lagres utendørs vil det være samme klima og luftfuktighet inne i bagen som utenfor. Derfor bør puter og andre produkter som ikke tåler vær og vind oppbevares innendørs om vinteren.

Husk at Bag’in også kan brukes som overtrekk om sommeren, og i så fall kan du fint oppbevare puter og tepper i den.


Dette er ikke et krav, men for å redusere mengden fukt inne i bagen anbefaler vi at du tørker utemøblene først. Bag’in er designet med en ventilert bunn som fører vannansamlinger vekk, samt luftekanaler i hvert hjørne som sørger for god luftstrømning. Med temperatursvingningene i det norske klimaet vil det likevel forekomme noe kondens. Les mer om hva du kan gjøre her


Bag’in er laget i vanntette materialer. Våre Nordic bags har en vannsøyle på hele 25 000 mm, mens Mediterranean bags har en vannsøyle på 10 000 mm.

Dersom vann blir liggende i dammer på trekket over lang tid, kan det til slutt trenge gjennom materialet. Det er derfor lurt å lage en “topp” på bagen slik at vann og snø naturlig renner av uten å legge seg i groper.


Dette er et av de vanligste spørsmålene vi får, og dessverre finnes det like mange svar som det finnes hagemøbler.

I Nordic bags-sortimentet kan du velge mellom fire størrelser: Small, Medium, Large og Extra Large. Vi anbefaler deg å ta utgangspunkt i det lengste møbelet du har – for eksempel utebordet eller utesofaen – og velge størrelse basert på lengden. Skal flere møbler stables i lengden, må du opp i størrelse.


Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Utemøbler på terrasser i land med varmegrader hele året støter ikke på samme utfordringer som her hjemme, men de trenger allikevel beskyttelse.
Brukerveiledning for Bag'in

Brukerveiledning for Bag'in

Denne brukerveiledningen er ment som en hjelpende hånd til deg som nettopp har kjøpt din første Bag’in, og skal guide deg til best mulig oppbevarin...
Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. Se hvordan det gikk da vi pakket inn møblene på Frogners første takterrasse-restaurant.