• KUN 1-3 DAGERS LEVERING
Bag'in beskytter også i sydlige strøk

Tips og triks

Bag'in beskytter også i sydlige strøk

Bildene i denne artikkelen er tatt av en av våre mange fornøyde kunder, og gjengitt med tillatelse.

Mediterranean Bags er en helt ny kolleksjon med Bag’ins laget for å beskytte utemøblene dine ved ferieboligen i Spania, Tyrkia, Hellas, eller andre sydlige land.

I sydlige strøk der solen skinner sterkt store deler av året, stilles det andre krav til beskyttelse og bevaring av utemøbler enn hjemme i Norden. Mediterranean Bags er spesielt utviklet for å motstå solens sterke UV-stråler, i tillegg til annet som sliter på møblene – for eksempel sand eller smuss.

Dette er Bag’in

Bag’in er en helt unik oppbevaringsløsning for beskyttelse av utemøbler og andre uteting. Løsningen består av en bag som beskytter møblene dine både ovenfra og nedenfra, slik at de blir bevart best mulig når de ikke er i bruk.

Bag’in er satt sammen av flere smarte komponenter, og laget av et meget slitesterkt stoff i vanntette materialer. Mediterranean Bags har i tillegg ekstremt høy fargefasthet og UV-beskyttelse for å motstå de sterke solstrålene.

Løsningen er utstyrt med sterke sømmer, en solid glidelås som fester overdelen til underdelen, samt integrerte stropper for flytting og stramming. I hvert hjørne er det integrerte luftekanaler, som sørger for god gjennomstrømming av luft.

Beskytter og bevarer utemøblene ved ferieboligen

PALMA (str L) gjør en god jobb med å beskytte utemøblene i Spania. 

Oscar Gilje er meget fornøyd med Bag’ins oppbevaringsløsning. Ved ferieboligen syd for Alicante er utemøblene utsatt for både sol, smuss, vær og vind.

Bag’in har løst et stort problem for oss her nede. Det aller beste er hvor enkelt det er å pakke inn og ut. Det går på fem minutter!

Mediterranean Bags er også designet for å beskytte utemøblene dine fra sand og insekter.

Vi har lett etter et produkt for å beskytte utemøblene våre her i Spania for sol, vind, smuss og sand. Det kommer mye sand inn her som legger seg på terrassen og som sliter på møbler og andre uteprodukter, sier Oscar Gilje i det han pakker inn sine utemøbler på terrassen sin i Orihuela Costa, syd for Alicante.

Bag’in er laget i et mykt materiale som ikke bråker når vinden tar tak.

Presenning er ikke et alternativ her, det ser ikke bra ut, bråker veldig i vinden og smuldrer raskt opp av solen. Med Bag’in kan vi oppbevare utemøblene våre og beskytte de veldig effektivt mot sola ikke minst, men også fra vær og vind, sand, smuss og småkryp. Og den er nesten lydløs.

Designet for å forlenge levetiden på utemøblene

Mediterranean Bags er utstyrt med god ventilasjon for å forhindre dannelse av kondens og fuktighet. Luftekanalene er spesielt designet for at ikke sand eller insekter skal slippe inn i bagen. Dette forhindrer skader på utemøblene, slik at du forlenger levetiden og reduserer vedlikeholdet.

Oscar Gilje er meget fornøyd med løsningen:

Vi er veldig fornøyd med dette produktet, og vi anbefaler dette gjerne til de som har leilighet eller hus i Spania. Det er mange som oss som har denne utfordringen og som trenger en slik smart oppbevaringsløsning. Bag’in er meget enkel å pakke inn og du får plass til mye i denne bagen. Den har veldig god kvalitet og det er enkelt for oss å både flytte på den og også ta ut møbler når vi trenger å ta de i bruk. Den er også enkel å pakke bort og tar ikke mye lagringsplass.

Bag’in har løst et stort problem for oss her nede. Det aller beste er hvor enkelt det er å pakke inn og ut. Det går på fem minutter! Og den er enkel å ta med seg til Spania. Den veier ikke så mye og sammenpakket er den på størrelse med en sovepose.

Med Bag’in kan du trygt forlate ferieboligen uten å bekymre deg for at utemøblementet skal ta skade mens du er hjemme i Norge.

Vi er i Spania mesteparten av vinteren, og når vi drar herfra og hjem til Norge om våren, lar vi alle utemøblene våre bli stående i bagen, slik at de blir beskyttet der til vi kommer ned igjen til høsten.

Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Utemøbler på terrasser i land med varmegrader hele året støter ikke på samme utfordringer som her hjemme, men de trenger allikevel beskyttelse.
Brukerveiledning for Bag'in

Brukerveiledning for Bag'in

Denne brukerveiledningen er ment som en hjelpende hånd til deg som nettopp har kjøpt din første Bag’in, og skal guide deg til best mulig oppbevarin...
Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. Se hvordan det gikk da vi pakket inn møblene på Frogners første takterrasse-restaurant.