• KUN 1-3 DAGERS LEVERING + GRATIS FRAKT!
Bag'in forlenger hyttesesongen

Tips og triks

Bag'in forlenger hyttesesongen

Lei av å stue alle utemøblene inn i hytta når du stenger for sommersesongen?

Fortvil ikke! Verdens beste bag for utemøbler er her! Med vår smarte oppbevaringsløsning kan du pakke inn alle utemøblene ute, der de står. Det sparer deg for mye unødvendig bæring og ikke minst så sparer det deg for mye plass inne i hytta. Det betyr at du kan fortsette å bruke hytta, også etter at terrassen er pakket ned.

Nå slipper du å bære alle utemøblene inn i hytta

De fleste sommerhytter har begrenset med lagringsplass inne, og det er ikke ideelt når hele hytta blir fylt opp av utemøbler og puter. Dette er som oftest resultatet når sommeren er over og alle utetingene skal lagres for høsten og vinteren.

Når høsten kommer og hytta skal stenges for sommersesongen, blir hytta veldig ofte brukt som lagringsbod for utemøbler og puter.

Frigjør plass og unngå unødvendig bæring

Vår smarte lagringsbag for utemøbler er din aller beste venn når sommerterrassen pakkes ned. Bag’in gjør det enkelt for deg, og på bare noen minutter, er alt pakket ned og trygt lagret til neste gang.

Med en skikkelig beskyttelse, tar du vare på utemøblene og du kan lagre de ute med god samvittighet. Med vår smarte oppbevaringsløsning blir utemøblene stående i en beskyttelsesbag som holder vær og vind ute.

Med egen over- og underdel som kobles sammen med en solid glidelås, blir møblene stående trygt inne i vår beskyttelsesbag som er 100% vanntett. Bagen har ventilert bunn for å motvirke kondens, luftekanaler på hver side for god luftgjennomstrømning og er av meget god kvalitet.

Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Utemøbler på terrasser i land med varmegrader hele året støter ikke på samme utfordringer som her hjemme, men de trenger allikevel beskyttelse.
Brukerveiledning for Bag'in

Brukerveiledning for Bag'in

Denne brukerveiledningen er ment som en hjelpende hånd til deg som nettopp har kjøpt din første Bag’in, og skal guide deg til best mulig oppbevarin...
Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. Se hvordan det gikk da vi pakket inn møblene på Frogners første takterrasse-restaurant.