• VI HAR VARER PÅ LAGER OG KUN 1-3 DAGERS LEVERING + GRATIS FRAKT!
Bag'in står i vær og vind!

Tips og triks

Bag'in står i vær og vind!

Vi tok turen ut i høstværet, nærmere bestemt ut i sterk kuling og striregn, for å vise at med Bag’in er utemøblene dine trygt bevart gjennom vindkastene. Du trenger ikke være redd for at Bag'in blir tatt av været.

Se hvordan det gikk her:

 

Bag’in står trygt på sin plass

Veldig mange opplever at presenningen de fester rundt utemøblene om høsten, løsner og fyker av sted når vinden tiltar. Til og med utemøblene flytter seg eller flyr over gjerdet til naboen.

Med Bag’in står utemøbler, sykler, grill, gressklipper, moped eller motorsykkel trygt lagret for høst- og vinterværet. I tillegg så er den veldig støysvak i vind, så du slipper den irriterende lyden av en presenning som blafrer i vinden.

Sikringsanker STORM ANCHOR

For ekstra værutsatte steder anbefaler vi Bag'ins STORM ANCHOR. Det patenterte designet festes mellom terrassebordene, og sørger for at Bag'in er ekstra sikret i den verste stormen.

Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

Se den fantastiske reklamefilmen laget av Martin Lux (22)

Se den fantastiske reklamefilmen laget av Martin Lux (22)

Bag’ins nye reklamefilm rulles ut i sosiale medier om dagen, og er laget for å vise at med Bag’in så er du godt beskyttet mot høststormen. Vi ønske...
7 smarte måter å bruke STORM ANCHOR

7 smarte måter å bruke STORM ANCHOR

STORM ANCHOR er vår patenterte løsning på utendørssikring. Bruk ankeret til å sikre Bag'in i storm, eller andre uteting som trenger å sikres, feste...
Slik reduserer Bag’in miljøavtrykket

Slik reduserer Bag’in miljøavtrykket

I Bag'in gjør vi mange gode tiltak for å ta vare på miljøet og redusere klimaavtrykket. Det kan du lese mer om her.