• KUN 1-3 DAGERS LEVERING
Bag'in står i vær og vind!

Tips og triks

Bag'in står i vær og vind!

Vi tok turen ut i høstværet, nærmere bestemt ut i sterk kuling og striregn, for å vise at med Bag’in er utemøblene dine trygt bevart gjennom vindkastene. Du trenger ikke være redd for at Bag'in blir tatt av været.

Se hvordan det gikk her:

 

Bag’in står trygt på sin plass

Veldig mange opplever at presenningen de fester rundt utemøblene om høsten, løsner og fyker av sted når vinden tiltar. Til og med utemøblene flytter seg eller flyr over gjerdet til naboen.

Med Bag’in står utemøbler, sykler, grill, gressklipper, moped eller motorsykkel trygt lagret for høst- og vinterværet. I tillegg så er den veldig støysvak i vind, så du slipper den irriterende lyden av en presenning som blafrer i vinden.

Sikringsanker STORM ANCHOR

For ekstra værutsatte steder anbefaler vi Bag'ins STORM ANCHOR. Det patenterte designet festes mellom terrassebordene, og sørger for at Bag'in er ekstra sikret i den verste stormen.

Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Utemøbler på terrasser i land med varmegrader hele året støter ikke på samme utfordringer som her hjemme, men de trenger allikevel beskyttelse.
Brukerveiledning for Bag'in

Brukerveiledning for Bag'in

Denne brukerveiledningen er ment som en hjelpende hånd til deg som nettopp har kjøpt din første Bag’in, og skal guide deg til best mulig oppbevarin...
Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. Se hvordan det gikk da vi pakket inn møblene på Frogners første takterrasse-restaurant.