• KUN 1-3 DAGERS LEVERING
Bytt ut presenning og tau med en smart bag!

Tips og triks

Bytt ut presenning og tau med en smart bag!

Hver høst brukes det utallige timer og ressurser på pakking, flytting og lagring av utemøbler, og ofte blir ikke oppbevaringen bra nok for å bevare utemøblene. Mange bruker presenning og tau, men dette vil likevel føre til at møblene slites ned av vær og vind. 

Derfor bør du ikke bruke presenning og tau

Mange utemøbler selges som såkalt vedlikeholdsfrie, men du vil likevel oppdage at møblene slites og synker i kvalitet. I Norge har vi et klima med mye vær, og dersom utemøblene står ubeskyttet utendørs på vinteren, vil dette sette spor. 

Det er både godt for miljøet og lommeboka å ta vare på møblene du har. Presenning og tau er ikke godt nok for å beskytte utemøblene gjennom hele den lange vintersesongen, og vil ofte gi etter for sterk vind og høstvær.  

Smart lagring av dine utemøbler

Mange har søkt etter en god løsning for å lagre utemøblene om høsten. Frem til nå finnes det dessverre ingen god nok løsning på markedet. Vi som bor i Norge er avhengige av en løsning som tar hensyn til vind- og værforhold. Altfor ofte er det nettopp denne slitasjen som reduserer levetiden på utemøblene våre.

Med Bag’in er det nå utviklet en løsning som ikke bare tar vare på utemøblene dine, men som i tillegg er skreddersydd for klimaet i Norden. Produktet er 100 % vanntett med en vannsøyle på hele 20 000 mm, og godt ventilert for å redusere fuktighet og kondens. Bag'in er meget slitesterk og solid. 

Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Utemøbler på terrasser i land med varmegrader hele året støter ikke på samme utfordringer som her hjemme, men de trenger allikevel beskyttelse.
Brukerveiledning for Bag'in

Brukerveiledning for Bag'in

Denne brukerveiledningen er ment som en hjelpende hånd til deg som nettopp har kjøpt din første Bag’in, og skal guide deg til best mulig oppbevarin...
Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. Se hvordan det gikk da vi pakket inn møblene på Frogners første takterrasse-restaurant.