• GRATIS FRAKT OG KUN 1-3 DAGERS LEVERING!
Derfor oppstår kondens i bagen

Tips og triks

Derfor oppstår kondens i bagen

I det nordiske klimaet er det ikke mulig å unngå kondens når ting oppbevares ute. Dette skyldes både temperatursvingninger, regn og fuktighet.

Fuktighet og kondens kan skade utemøblene dine, og derfor er Bag'in designet med luftventiler som sørger for konstant luftgjennomstrømning. 

Lufteventilene sitter i hvert hjørne av Bag'in. I tillegg er bunnen ventilert for å la vannansamlinger slippe ut. Dermed vil også kondens forsvinne raskt. 

Slik reduserer du kondens

Pass på at lufteventilene ikke er dekket til slik at de får gjort den naturlige jobben med å slippe luft inn i løsningen. Det er også anbefalt å sette Bag’in på et sted der det kan komme naturlig lufting fra undersiden, for eksempel på en treterrasse der det er mellomrom mellom terrassebordene.

Setter du Bag’in på asfalt, på steinheller eller på grus, så vil det være vanskeligere å få den naturlige luftgjennomstrømningen gjennom bunnen, og dette kan føre til at kondens forekommer lettere.

Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

7 smarte måter å bruke STORM ANCHOR

7 smarte måter å bruke STORM ANCHOR

STORM ANCHOR er vår patenterte løsning på utendørssikring. Bruk ankeret til å sikre Bag'in i storm, eller andre uteting som trenger å sikres, feste...
Slik reduserer Bag’in miljøavtrykket

Slik reduserer Bag’in miljøavtrykket

I Bag'in gjør vi mange gode tiltak for å ta vare på miljøet og redusere klimaavtrykket. Det kan du lese mer om her.
Bag'in beskytter også i sydlige strøk

Bag'in beskytter også i sydlige strøk

Mediterranean Bags er spesielt utviklet for ferieboligen i Spania, Tyrkia eller andre sydlige land.