• KUN 1-3 DAGERS LEVERING
Derfor oppstår kondens i bagen

Tips og triks

Derfor oppstår kondens i bagen

Fuktighet og kondens kan skade utemøblene dine – derfor er Bag'in designet med luftventiler som sørger for konstant luftgjennomstrømning.

I det nordiske klimaet er det ikke mulig å unngå kondens når ting oppbevares ute. Dette skyldes både temperatursvingninger, regn og fuktighet. Med Bag’in er det allikevel mulig å begrense det så mye som mulig, og på den måten gi utemøblene dine den beste mulige beskyttelsen på vinterstid.

Bag’in er satt sammen av flere smarte komponenter, som til sammen utgjør den komplette løsningen for oppbevaring av utemøbler om sommer så vel som vinter. Materialvalget er nøye utvalgt og løsningen er satt sammen slik at den har unike egenskaper. 

Bagene våre er laget av slitesterkt og solid stoff, med sterke sømmer som gjør at den er godt forsterket. Den kommer også med en robust glidelås slik at den kan kobles sammen, og har integrerte stropper for sikring og stramming. I tillegg er det lufteventiler i hvert hjørne av Bag'in, samtidig som bunnen er ventilert for å la vannansamlinger slippe ut. Dermed vil også kondens forsvinne raskt. 

Les også: Riktig stramming av Bag’in

Slik reduserer du kondens

Pass på at lufteventilene ikke er dekket til slik at de får gjort den naturlige jobben med å slippe luft inn i løsningen. Det er også anbefalt å sette Bag’in på et sted der det kan komme naturlig lufting fra undersiden, aller helst på en treterrasse der det er mellomrom mellom terrassebordene.

Setter du Bag’in på asfalt, på steinheller eller på grus, så vil det være vanskeligere å få den naturlige luftgjennomstrømningen gjennom bunnen, og dette kan føre til at kondens forekommer lettere.

Spar penger og vern om miljøet

Ved å gi utemøblene dine beskyttelsen de fortjener trenger du ikke å bytte de ut i nærheten av like ofte. Det er fordelaktig for miljøet, samtidig som det kan spare deg for mye penger i løpet av et langt liv.

Les også: Trekk til utemøbler

Er uteplassen din utsatt for vind? Prøv sikringsankeret vårt

Dersom du bor på et sted som rammes av mye og sterk vind, kan vi anbefale vårt patenterte sikringsanker. Dette fester du enkelt mellom terrassebordene dine, uten at du trenger å borre eller lage hull. Sikringsankeret er designet i en buet form slik at det ikke skal være sjenerende eller gjøre vondt å tråkke på.

Sikringsankeret har dessuten flere bruksområder enn å sikre din Bag’in – bruk det til å henge blomsterkrukker i taket, sikre markisen eller feste hunden din. Her er det faktisk bare fantasien som setter grenser!

Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Utemøbler på terrasser i land med varmegrader hele året støter ikke på samme utfordringer som her hjemme, men de trenger allikevel beskyttelse.
Brukerveiledning for Bag'in

Brukerveiledning for Bag'in

Denne brukerveiledningen er ment som en hjelpende hånd til deg som nettopp har kjøpt din første Bag’in, og skal guide deg til best mulig oppbevarin...
Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. Se hvordan det gikk da vi pakket inn møblene på Frogners første takterrasse-restaurant.