• KUN 1-3 DAGERS LEVERING + GRATIS FRAKT!
Se den fantastiske reklamefilmen laget av Martin Lux (22)

Tips og triks

Se den fantastiske reklamefilmen laget av Martin Lux (22)

Bag’ins nye reklamefilm rulles ut i sosiale medier om dagen, og er laget for å vise at med Bag’in så er du godt beskyttet mot høststormen.

Vi ønsket en reklamefilm som tok for seg et typisk norsk vær med regn og høststorm, godt illustrert gjennom den norske naturen med fjell og daler, vær og vind. At folk kunne kjenne seg igjen i det typiske norske klimaet og samtidig illustrere hvor godt Bag’in fungerer i dette harde været. Og selvfølgelig hvor god samvittighet du kan ha etterpå, når du er godt beskyttet og Bag’in tar vare på utemøblene dine. 

Det er mange reklamebyråer og filmselskaper som kunne hjulpet oss her, men vi valgte å finne noen som kunne tenke litt nytt og som kunne utfolde seg litt fritt i forhold til produksjonen. Og selvfølgelig noen som hadde en effektiv prosess, da vi hadde knapt med tid. Vi ble tipset om Martin Lux, som driver for seg selv og som er en up and coming filmskaper i Norge. Han er bare 22 år og har en lys fremtid foran seg.

– Han fikk en veldig enkel brief, med kun noen viktige stikkord om innhold, så skapte han alt derfra, helt på egenhånd. Han skrev alle tekstene til filmen, styrte regien, produksjonen, skuespillere, lyd og lys, musikk, samt booket inn den riktige fortellerstemmen. 

– Vi er strålende fornøyde. Martin har levert over all forventning og setter både ord og bilder på hvorfor våre Nordic Bags passer Norges kalde klima perfekt, fortsatte en meget tilfreds markedssjef Øivind Solgård-Jensen.

For godt vær

- På selve innspillingsdagen var været altfor godt, det var sol og jeg tenkte at nå ryker det. Hvordan Martin klarte å få sol til å bli storm, det aner jeg ikke. avslutter han.

Se hvorfor Halvor Bakke anbefaler Bag’in

Lurer du på hva som gjør Bag’in så unikt?

Mange har søkt etter en god løsning for å lagre utemøblene om høsten. Frem til Bag’in kom på markedet fantes det dessverre ingen god nok løsning på markedet. Vi som bor i Norge er avhengige av en løsning som tar hensyn til vind- og værforhold. Altfor ofte er det nettopp denne slitasjen som reduserer levetiden på utemøblene våre.

Med Bag’in er det nå utviklet en løsning som ikke bare tar vare på utemøblene dine, men som i tillegg er skreddersydd for klimaet i Norden. Produktet er 100 % vanntett med en vannsøyle på hele 20 000 mm, og godt ventilert for å redusere fuktighet og kondens. Bag'in er meget slitesterk og solid.

Våre produkter

Bag’in serveres i fire forskjellige Nordic Bags, og tre forskjellige Mediterranean Bags. Uavhengig av størrelsen på utemøbelsortimentet ditt har vi møbeltrekk som både beskytter møblene dine, og ser stilrent ut på terrassen.


Finn din Bag'in

Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Utemøbler på terrasser i land med varmegrader hele året støter ikke på samme utfordringer som her hjemme, men de trenger allikevel beskyttelse.
Brukerveiledning for Bag'in

Brukerveiledning for Bag'in

Denne brukerveiledningen er ment som en hjelpende hånd til deg som nettopp har kjøpt din første Bag’in, og skal guide deg til best mulig oppbevarin...
Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. Se hvordan det gikk da vi pakket inn møblene på Frogners første takterrasse-restaurant.