• KUN 1-3 DAGERS LEVERING
Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Tips og triks

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Høytiden nærmer seg, og vi vet det er mange som velger å legge julefeiringen til breddegrader hvor lue og votter kan erstattes med solkrem og paraplydrinker. Vi kan trygt anbefale å ta med en av bagene våre, som passer på utemøblene dine samtidig som du gleder deg til neste tur sørover.

I sydlige strøk der solen skinner sterkt store deler av året, stilles det andre krav til beskyttelse og oppbevaring av utemøbler. Derfor har vi utviklet Mediterranean Bags, en ny type møbeltrekk som beskytter ekstremt godt mot de sterke UV-strålene i sydlige land.

Les også: Glem presenning – hagemøbler fortjener Bag’in 

Unngå sand og insekter

Mediterranean Bags er også designet for å beskytte utemøblene dine fra sand og insekter. Dermed kan du trygt forlate ferieboligen uten å bekymre deg for at utemøblementet skal ta skade mens du er hjemme i Norge.

Tips: Overdelen fungerer også utmerket som et overtrekk, for eksempel om natten eller ved en plutselig regnskur. Trekket er vannavstøtende med en vannsøyle på 10 000 mm.

Vi har tre års garanti fra kjøpsdato på våre Mediterranean Bags.

Se hvordan Mediterranean Bag PALMA (L) gjør seg på denne uteplassen i Spania

Mediterranean Bags i tre forskjellige størrelser

Trekkene som egner seg i varmen kommer i tre forskjellige størrelser, som passer de aller fleste beholdninger av utemøbler:

  • PALMA, Large – 3 x 2 x 1 meter
  • RIO, Medium – 2 x 2 x 1 meter
  • CAPRI, Small – 2 x 1 x 1 meter

 Mediterranean-bagen passer perfekt som beskyttelse mot sol, sand og insekter.

Flere produkter

Bag'in har også et utvalg nyttige tilleggsprodukter som egner seg i alle klimaer:

Dette er Bag’in

Gründeren av Bag'in, Kåre Normann Sekkesæter, skulle åpne hytta etter en lang vinter i 2016. Der møtte han en bortblåst presenning, taustumper og ubeskyttede terrassemøbler. Da bestemte han seg for at det måtte finnes en bedre løsning på oppbevaring av utemøbler. 

Utrolig nok gjorde det ikke det. 

Kåre dro hjem og bestemte seg for å kjøpe inn materialer, mens svigermor fikk den ærefulle oppgaven med å sy den første prototypen til forbedret oppbevaring av utemøbler. Ferdig sydd tok Kåre med seg den aller første Bag'in til over 100 av naboene i Drøbak og spurte om han kunne få lov til å pakke inn utemøblene deres. 

Les resten av historien.

Se våre

produkter