• KUN 1-3 DAGERS LEVERING
Ta vare på utemøblene dine!

Tips og triks

Ta vare på utemøblene dine!

Hvis utemøblene dine ikke får den nødvendige beskyttelsen gjennom høsten og vinteren, så blir de til slutt ødelagt av vær og vind. 

Beskytt utemøblene dine i høst- og vintersesongen

Selv om mange utemøbler skal tåle å stå ute, så blir de allikevel slitt og etter hvert ødelagt av vær og vind. Hvis du velger å la utemøblene dine stå ubeskyttet hele året, så slites de ned og blir stygge og ubrukelige.

Disse utemøblene har stått ubeskyttet ute gjennom hele året. Etter hvert blir utemøblene porøse og det blir huller og slitte kanter.

Med god beskyttelse, så tar du vare på utemøblene dine

Dessverre så er det mange som lar utemøblene stå ute hele året uten noen form for beskyttelse. Mange benytter seg av presenning for å beskytte utemøblene sine. Det er vel og bra, men utfordringen med presenning er at den veldig ofte flytter seg eller blåser av, og den bråker mye i vinden.

Med en skikkelig beskyttelse, tar du vare på utemøblene, og du kan lagre de ute med god samvittighet. Med vår smarte oppbevaringsløsning blir utemøblene stående i en beskyttelsesbag som holder vær og vind ute.

Med egen over- og underdel som kobles sammen med en solid glidelås, blir møblene stående trygt inne i vår beskyttelsesbag. Bagen har ventilert bunn for å motvirke kondens, luftekanaler for god luftgjennomstrømning og er av meget god kvalitet.

Våre produkter

Flere tips og triks

Les mer om bag'in

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Utemøbler på terrasser i land med varmegrader hele året støter ikke på samme utfordringer som her hjemme, men de trenger allikevel beskyttelse.
Brukerveiledning for Bag'in

Brukerveiledning for Bag'in

Denne brukerveiledningen er ment som en hjelpende hånd til deg som nettopp har kjøpt din første Bag’in, og skal guide deg til best mulig oppbevarin...
Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. Se hvordan det gikk da vi pakket inn møblene på Frogners første takterrasse-restaurant.