• KUN 1-3 DAGERS LEVERING

Bag’in beskytter nordmenns utemøbler i varmere strøk

Hva er Bag’in?

Bag’in er en smart oppbevaringsløsning for beskyttelse av utemøbler og andre plasskrevende uteprodukter. Bag’in er satt sammen av flere smarte komponenter, og er laget av meget slitesterkt og solid stoff som er vannavisende og som tåler sol, vær og vind. Bag’in har sterke sømmer slik at den er godt forsterket, har en solid glidelås slik at overdel og underdel kan kobles sammen og har integrerte stropper for flytting og stramming. I hvert hjørne er det også integrerte lufteluker slik at bagen skal ha god luftgjennomstrømning.

Bag’in har løst et stort problem for oss her nede. Det aller beste er hvor enkelt det er å pakke inn og ut. Det går på fem minutter!

Bag’in beskytter ikke bare mot vær og vind i Norge, men er også et populært produkt for de som har hus eller leilighet i utlandet. Oscar Gilje er meget fornøyd med denne oppbevaringssløsningen som beskytter utemøblene for sol, smuss, vær og vind på terrassen hans i Spania.

Beskytter mot vær og vind

– Vi har lett etter et produkt for å beskytte utemøblene våre her i Spania for sol, vind, smuss og sand. Det kommer mye sand inn her som legger seg på terrassen og som sliter på møbler og andre uteprodukter, sier Oscar Gilje i det han pakker inn sine utemøbler på terrassen sin i Orihuela Costa, syd for Alicante.

– Presenning er ikke et alternativ her, det ser ikke bra ut, og bråker veldig i vinden. Med Bag’in kan vi oppbevare utemøblene våre og beskytte de veldig effektivt mot både vær og vind, og ikke minst sand og smuss. Og den er nesten lydløs.

– Vi er veldig fornøyd med dette produktet, og vi anbefaler dette gjerne til de som har leilighet eller hus i Spania. Det er mange som oss som har denne utfordringen og som trenger en slik smart oppbevaringsløsning. Bag’in er meget enkel å pakke inn og du får plass til mye i denne bagen. Den har veldig god kvalitet og det er enkelt for oss å både flytte på den og også ta ut møbler når vi trenger å ta de i bruk. Den er også enkel å pakke bort og tar ikke mye lagringsplass.

– Bag’in har løst et stort problem for oss her nede. Det aller beste er hvor enkelt det er å pakke inn og ut. Det går på fem minutter! Og den er enkel å ta med seg til Spania. Den veier ca 5 kilo og sammenpakket er den på størrelse med en sovepose.

– Vi er i Spania mesteparten av vinteren, og når vi drar herfra og hjem til Norge om våren, lar vi alle utemøblene våre bli stående i bagen, slik at de blir beskyttet der til vi kommer ned igjen til høsten.

PRODUKT INFORMASJON:

Hva gjør Bag’in så unik?

Bag’in har en egen over- og underdel som kobles sammen med en solid glidelås. På denne måten blåser ikke overdelen avgårde i sterk vind, og utemøblene står lagret inne i en bag. Underdelen sikrer også at det ikke kommer fukt opp fra bakken og inn i bagen.

Naturlig ventilert

Bag´in har ventiler i hvert hjørne som sikrer naturlig gjennomstrømming av luft. Dette gjør at fukt ikke blir innestengt i bagen.

Støysvak

Det myke stoffet gjør at Bag’in ikke lager noe vesentlig med lyd som for eksempel en presenning gjør.

Vannavvisende

Materialet er vannavstøtende med vannsøyle på 5000 mm. Det betyr at Bag’in kan stå ute i regn. Allikevel anbefaler vi å bygge en topp slik at vann naturlig kan renne av.

Unike egenskaper

Bag’in kan enkelt strammes både oppe og nede, for å gjøre den mindre og strammere. Ved svært mye hardt vær kan du sikre Bag’in ved å benytte festestroppene ned i hvert hjørne.

Holder terrassen ryddig

Bag’in er enkel å flytte på slik at den kan lagres der du selv vil ha den. Og den rydder terrassen din og holder orden.

3 års garanti i Spania

Bag’in har 5 års garanti i Norge, men 3 års garanti i Spania pga mye sol som bleker og spiser på materialet.