• KUN 1-3 DAGERS LEVERING

Bruk toppduken som et

sommertrekk

Om sommeren trenger du ikke å beskytte hagemøbler mot kulde og snø, men du kan likevel få god bruk for Bag’in. Dersom det regner, er mye pollen, eller du vil beskytte putene over natten, egner toppduken seg ypperlig som et sommertrekk.

Tips! Legg overdelen lett tilgjengelig slik at du raskt kan trekke det over utemøblene når regnet kommer. Det er også smart å legge trekket på over natten slik at det ikke blir fuktig. Da slipper du unna strevet med å ta inn putene om kvelden også.

Allsidig oppbevaringsbag

Vår smarte oppbevaringsbag for utemøbler er i hovedsak tiltenkt en viktig rolle på høsten og vinteren for lagring av dine utemøbler, men ved å ta i bruk overdelen er den perfekt som sommertrekk for å beskytte puter og utemøbler for regn, fukt, pollen, støv, vind og fugleskitt.

Ved å legge toppduken over hele møbelgrupper, sofaer eller bord, fungerer den utmerket som beskyttelse. Du må huske å stramme overdelen godt. Dersom støv, pollen og fugleskitt får tid til å sette seg ordentlig fast på utemøblene eller -putene dine, kan det bli krevende å få bort.

  • stropper til sikring

  • solid glidelås

  • slitesterkt stoff

  • flere strammere

Ekstra sikring med

STORM ANCHOR

Toppduken kan sikres og strammes med STORM ANCHOR. Dette fester du veldig enkelt i terrassen uten at du trenger å borre eller lage hull. Det eneste kravet er at du har minimum 5 millimeter mellom terrassebordene. STORM ANCHOR er designet i en buet form slik at du ikke får vondt dersom du skulle tråkke på det.

Patentert design

STORM ANCHOR

STORM ANCHOR brukes ikke bare til å sikre utemøblene, men kan også brukes til å sikre markisen, solparasollen, vindseilet og grillen. Du kan også feste båndet til hunden i STORM ANCHOR, eller feste det på veggen eller i taket og henge blomster og planter i den.

Beskytter utemøblene dine

Bag'in fungerer ypperlig som et overtrekk om sommeren. Ha overdelen lett tilgjengelig, så kan du holde utemøblene tørre og rene ved en plutselig regnskur.