• KUN 1-3 DAGERS LEVERING + GRATIS FRAKT!

Halvor Bakke forteller:

«Derfor anbefaler jeg Bag'in!»

Som vist på Eventyrlig Oppussing på TV3

Bag’in anbefales av Halvor Bakke

Tv-host og interiørdesigner Halvor Bakke, kjent fra blant annet Eventyrlig Oppussing på TV3, anbefaler vår oppbevaringsbag for utemøbler. Halvor demonstrerte Bag’in på TV høsten 2018, og igjen på Eventyrlig oppussing høsten 2019.

Vi vet at Halvor Bakke velger sine anbefalinger med omhu, og det er et stort kvalitetsstempel for oss at Halvor ønsker å anbefale vår smarte oppbevaringsløsning for hagemøbler til andre kvalitetsbevisste kunder.

Premium kvalitet

Bag’in er møbeltrekket som holder utemøblene dine trygge og tørre gjennom den lange vinteren vi har i Norge. Alle trekkene i Nordic Bags-segmentet er vanntette opp til 25 000 mm, godt ventilerte og lages i 100 % premium kvalitet.

  • stropper til sikring

  • solid glidelås

  • slitesterkt stoff

  • flere strammere

Kvalitetsstempel

At en så anerkjent interiørdesigner foretrekker Bag’in er selvfølgelig noe vi tar med oss. Halvor velger sine anbefalinger med omhu, og vi visste vi hadde et godt produkt da han forelsket seg i det.

Halvor Bakke:

«Bag'in er en helt genial oppfinnelse!»

Halvor Bakke velger Bag'in

Halvor Bakke er godt kjent fra TV-skjermen. I tillegg er han en av landets mest ettertraktede interiørdesignere, og har designet en egen møbelkolleksjon. Halvor Bakke samarbeider med blant andre Bag'in, Bohus, Magnor, Specsavers, Norsk Dun og Mester Grønn. Han er kjent for å fronte kvalitet, og vi er utrolig stolte av at Halvor Bakke velger Bag'in.

We've got you covered