• KUN 1-3 DAGERS LEVERING

TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke er ikke i tvil:

«Jeg anbefaler Bag'in!»

TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke er ikke i tvil om hva han velger når utemøblene skal pakkes inn for vinteren.

Premium kvalitet

Bag’in er møbeltrekket som holder utemøblene dine trygge og tørre gjennom den lange vinteren vi har i Norge. Alle trekkene i Nordic Bags-segmentet er vanntette opp til 25 000 mm, godt ventilerte og lages i 100 % premium kvalitet.

  • stropper til sikring

  • solid glidelås

  • slitesterkt stoff

  • flere strammere

Som vist på Eventyrlig Oppussing på TV3

Bag’in anbefales av Halvor Bakke

Tv-host og interiørdesigner Halvor Bakke, kjent fra blant annet Eventyrlig Oppussing på TV3, anbefaler vår oppbevaringsbag for utemøbler. Halvor demonstrerte Bag’in på TV høsten 2018, og igjen på Eventyrlig oppussing høsten 2019.

Vi vet at Halvor Bakke velger sine anbefalinger med omhu, og det er et stort kvalitetsstempel for oss at Halvor ønsker å anbefale vår smarte oppbevaringsløsning for hagemøbler til andre kvalitetsbevisste kunder.

Halvor Bakke:

«Det smarteste produktet man har sett på lang lang tid»

Dette er Halvor Bakke

Mange kjenner nok Halvor best fra TV-skjermen, fra programmer som for eksempel Eventyrlig Oppussing. I tillegg til oppdrag på TV er han en av landets mest ettertraktede interiørdesignere, og har til og med designet egne møbler. I tillegg til å samarbeide med Bag’in, fronter han kjente norske merkevarer som Bohus, Magnor, Specsavers, Norsk Dun og Mester Grønn.

I tillegg gir han inspirasjon til det norske hjem med fargekart, tapeter, sengetøy og kjøkken.

Kvalitetsstempel

At en så anerkjent interiørdesigner foretrekker Bag’in er selvfølgelig noe vi tar med oss. Halvor velger sine anbefalinger med omhu, og vi visste vi hadde et godt produkt da han forelsket seg i det.

Unik løsning

Hagemøblene dine vil stå trygt lagret, i tillegg til at trekket ser pent ut på terrassen. Du vil ikke måtte behøve å bruke masse tid på å flytte møbler inn, eller bekymre deg for at presenningen blåser bort.