• KUN 1-3 DAGERS LEVERING

kvalitet, egenskaper og design

hva gjør Bag'in så unik?

Bag’in er en verdensnyhet, og løsningen er unik. Det finnes ingen tilsvarende løsning på markedet i dag. Våre Nordic Bags er tilpasset nordiske forhold og våre Mediterranean Bags er tilpasset varmere strøk. Løsningen er enkel i bruk og i meget solid kvalitet.

meget god

kvalitet

Vi har testet Bag'in i sterk storm og vi vet derfor hva produktet vårt tåler og har gitt det hele 5 års garanti! Med Bag’ins solide og slitesterke kvalitet er det ikke bare en løsning som holder lenge, men som også tar vare på utemøblene dine, ser bra ut og som holder terrassen din ryddig gjennom hele høsten og vinteren.

  • stropper til sikring

  • solid glidelås

  • slitesterkt stoff

  • flere strammere

komplett oppbevaringsløsning

ute

Bag’in er satt sammen av flere smarte komponenter, som tilsammen utgjør den komplette løsningen for oppbevaring av utemøbler. Materialvalget er nøye utvalgt og løsningen er satt sammen slik at den har unike egenskaper. Bag’in er laget av meget slitesterkt og solid stoff, den har sterke sømmer slik at den er godt forsterket, har en solid glidelås slik at den kan kobles sammen og har integrerte stropper for sikring og stramming. I hvert hjørne er det også integrerte lufteluker slik at den skal ha god luftgjennomstrømning.

Materialet og coatingen som er benyttet i løsningen er 100 % vanntett med en vannsøyle på hele 20 000 mm. Det betyr at Bag’in kan trygt stå ute i høst- og vinterværet. Det kan også brukes som værtrekk om sommeren.

Ved mye vær kan du sikre Bag’in ved å benytte festestroppene i hvert hjørne og sikre den med våre sikringsankere STORM ANCHOR.

god gjennomstrømning

av luft

naturlig

ventilert

Det er i alt fire ventiler, et i hvert hjørne, som sikrer naturlig gjennomstrømming av luft. Dette gjør at fukt ikke blir innestengt i bag’en. Samtidig er hele bunnen ventilert som gjør at fukt også slipper ut samtidig som luft slipper inn og er med på å hindre fuktdannelser.

veldig

støysvak

Materialet som brukes er mykt og bevegelig, selv i minusgrader. Kombinasjonen med den lukkede konstruksjonen og det myke stoffet gjør den veldig støysvak i vinden, i motsetning til en presenning eller et værtrekk.

ventilert

bunnduk

over- og underdel

Bag’in har en egen over- og underdel som kobles sammen med en solid glidelås. På denne måten blir det en lukket konstruksjon og utemøblene står lagret inne i en bag. På grunn av at overdelen og underdelen er koblet sammen, hindrer det at overdelen blåser av ved sterk vind, som en presenning eller et værtrekk ofte gjør.

holder terrassen ryddig

Bag’in kan lagres der du vil ha den på terrassen. Og best av alt, den rydder terrassen din og holder orden i høst- og vintersesongen