• KUN 1-3 DAGERS LEVERING

Slik stabler du utemøblene riktig

Her følger en enkel og oversiktlig guide om hvordan du optimaliserer innpakkingsprosessen av utemøbler med møbeltrekk fra Bag’in. Ved å pakke inn perfekt får du plass til mest mulig, i tillegg til at vann og snø naturlig renner av, uten å føre med seg unødvendig slitasje.

Guiden gjelder både for Nordic Bags og Mediterranean Bags i alle størrelser.

Se utvalget her:

 • steg 1

  Velg et egnet område hvor du ønsker at møblene skal stå lagret for vinteren. Legg ned underdelen, og pass på at du kan gå rundt bagen, slik at du får festet glidelåsen hele veien rundt. Når du bestemmer deg for sted, pass på at vann ikke kan samle seg under eller rundt bagen.

  Terrasser er godt egnet, da vann vil renne gjennom sprekkene. Gress er ikke anbefalt, og dersom du vil legge på fliser eller heller må du forsikre deg om at vannet har et sted å renne.
 • steg 2

  Plassere de største møblene først, før du fortsetter med de mindre møblene. Plasseffektive løsninger gjør at du får stablet inn flere møbler.

  Hvis du legger inn uteputer som tåler vann og frost, så sørg for å ikke legge de direkte mot duken, men gjerne mellom møbler.
 • steg 3

  Når møblene er plassert er det lurt å lage en topp, slik du ser det har blitt gjort med den hvite klappstolen på bildet. På den måten hindrer du ansamlinger med vann og snø som kan føre til at vanndammer blir liggende på toppduken. Dette kan skape slitasje på bagen.
 • Steg 4

  Når alle møblene er plassert på underdelen legger du toppduken over, og fester topp og bunn sammen ved hjelp av den solide glidelåsen.

Slik kobler du glidelåsen

Dersom uteplassen din er plassert på et vindutsatt område anbefaler vi sikringsankeret vårt STORM ANCHOR. Det er testet i sterk storm, og garanterer at møblene ikke flytter på seg.

Andre tips:

Pass på at lufteventilene ikke er tildekket – Det er viktig å sørge for at luftelukene i hvert hjørne får henge fritt og at det kommer tilstrekkelig med luft inn. Forsikre deg om at du har nok utemøbler i bagen til at luftelukene ikke subber i bakken.

Lagring av puter – Vi anbefaler ikke å lagre uteputer i Bag’in. Det oppstår vanlig kondens, som de færreste puter liker noe særlig. Det vil være samme temperatur i bagen som det er ute, så alt som lagres må tåle den kalde vinteren.

Pass på skarpe kanter – Vær nøye med skarpe kanter, slik at det ikke ødelegger stoffet. Det kan være lurt å tre en sokk over skarpe bordben.

Sommertrekk – Toppduken passer perfekt som sommertrekk. På den måten holder du pollen, støv og fugleskitt borte dersom du ikke skal bruke møblene på en stund.