OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Personvernerklæring

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på epost kundeservice@bagin.no eller telefon 40 08 08 40

Behandlingsansvarlig

Daglig leder, ved SPAXO AS, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Lov om behandling av personopplysninger

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av vår nettbutikk og all behandling av personopplysninger som skjer i forbindelse med slik bruk.

Erklæringen inneholder informasjon om hva du har krav på når det samles inn personopplysninger fra nettbutikken vår.

Formålet med behandlingen av personopplysningene

SPAXO AS innhenter og behandler personopplysninger knyttet til bruk av vår nettbutikk for følgende formål og tjenester:

 • Ved handel og betaling i nettbutikken
 • Henvendelser via våre kontaktskjemaer
 • Innmelding i vår kundeklubb
  Personopplysninger om deg vil kun bli brukt for disse formålene. Det er frivillig for deg å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester i nettbutikken, og innhenting av samtykke vil komme klart frem der det skjer. Vi gjør oppmerksom på at enkelte opplysninger er nødvendig å innhente for at vi skal kunne behandle din henvendelse eller ordre.

Personopplysninger som behandles

SPAXO AS samler inn personopplysninger gjennom handel i nettbutikken og ved bruk av kontaktskjema på vår nettside. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med produkter og tjenester som vi leverer, men enkelte opplysninger kan være nødvendig for at vi skal kunne behandle ordren eller henvendelsen din.

Prosesser og skjemaer hvor vi spør om personopplysninger er:

 • Ved handel og betaling i nettbutikken
 • Henvendelser via våre kontaktskjemaer
 • Påmelding til nyhetsbrev

Informasjon som hentes inn:

 • Navn *
 • Epost *
 • Telefon*
 • Adresse*
 • Kredittkortinformasjon (Betaling med kort)
 • Personnummer (Betaling med faktura eller delbetaling)
 • Generell informasjon
 • Felter som er påkrevd for henvendelser og handel er merker med stjerne *

Hvem behandler opplysningene?

Opplysningene behandles av SPAXO AS sentralt og gjøres tilgjengelig for den aktuelle avdelingen som skal utføre henvendelsen. Herunder ansatte som trenger tilgang til opplysningene for å gjennomføre jobben samt ekstern logistikk/lager/frakt.

Vi bruker Klarna og Vipps som leverandører av kassen vår. Dette betyr at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og bestillingsdetaljer til Klarna og Vipps når kassen er lastet, slik at Klarna og Vipps kan administrere kjøpet ditt.

Dine personlige data som overføres ved bruk av Klarna, behandles i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Hvordan lagres informasjonen?

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet. Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge SPAXO AS har et nødvendig behov for dette, og under enhver omstendighet ikke lenger enn det som følger av den til enhver tid gjeldende lovgivning. Når SPAXO AS ikke lenger har et nødvendig behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Dersom du mener vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven eller på en annen måte har brutt loven, ber vi deg ta kontakt med oss snarest.

Du har også rett til å sende inn klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjonen er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon om deg slettes på oppfordring ved å kontakte oss på kundeservice@spaxo.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles med NTEX AS ved handel i nettbutikken. NTEX AS er SPAXO AS sin leverandør av logistikkløsninger for lager og frakt.
Dette er opplysninger som navn, adresse, epost og telefonnummer for å kunne behandle ordre, frakt og sende informasjon om sporing.

Betalingsløsningene i nettbutikken er levert av Klarna og Vipps.

Opplysninger som du oppgir i kassen i forbindelse med handel som kortnummer, personnumer og telefon sendes prosesseres direkte på Klarna og Vipps sine servere og lagres ikke i vårt system.

Informasjonskapsler (cookies)

 

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Endringer i erklæringen

SPAXO AS forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” nederst på denne siden.

Sist oppdatert 04.09.2023