OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Vannsøyle

En vannsøyle er en måleenhet som brukes til å vurdere vanntettheten til ulike materialer. Dette er spesielt viktig når det kommer til klær og utstyr som skal beskytte mot vann, som regntøy, telt eller oppbevaringsprodukter som skal stå ute. Akkurat som Bag´in. Her gir vi deg en innføring i hva vannsøyle betyr!

Vannsøyle måles vanligvis i millimeter (mm) eller centimeter (cm) og refererer til høyden på en vannsøyle som et materiale kan motstå før vann begynner å trenge gjennom. For eksempel, hvis et materiale har en vannsøyle på 10 000 mm, betyr det at det kan motstå en vannsøyle som er 10 000 mm høy før det begynner å lekke. For å bestemme vannsøylen til et materiale, plasseres materialet under en kolonne med vann, og det registreres når vannet begynner å trenge gjennom. Jo høyere vannsøylen før vannet trenger gjennom, jo bedre er materialet til å motstå inntrenging av vann.

Så enkelt fortalt vil et materiale som har 10 000 mm vannsøyle først slippe gjennom vann når trykket fra 10 meter med vann plasseres over.

Her er en forklaring på ulike trinn på vannsøyle og hva de innebærer:

10 000 mm vannsøyle:
Dette er en god vannsøyle for materialer som brukes i moderat regn og snøfall. Møbler med denne vannsøylen vil kunne beskytte seg mot vanlige regnskyll og lette snøfall.

15 000 mm vannsøyle:
En vannsøyle på 15 000 mm gir enda bedre beskyttelse og er egnet for områder med hyppig regn og moderat snøfall. Møblene vil tåle mer nedbør og vil være pålitelige i de fleste værforhold.

20 000 mm vannsøyle:
Dette nivået av vannsøyle er egnet for steder med kraftig regn og betydelig snøfall. Møblene vil kunne holde seg tørre og i god stand under mer krevende værforhold.

25 000 mm vannsøyle:
Dette er en svært høy vannsøyle som er ideell for områder med ekstremt kraftig regn og store mengder snø. Møblene vil være svært pålitelige og kunne motstå selv de mest utfordrende værforholdene. Modellene fra Bag´in har denne vannsøyle-sertifiseringen!

En vannsøyle på 25 000 mm er et ekstremt høyt nivå av vanntettighet og er spesielt egnet for utendørs beskyttelsesprodukter som skal stå ute gjennom vinteren. Det betyr at stoffet kan motstå kraftig regn, smelting av snø og is, og til og med langvarige våte forhold uten å tillate vanninntrenging. En bag med en vannsøyle på 25 000 mm gir enestående beskyttelse og trygghet for utemøblene dine – og sammen med riktig oppbevaring og vedlikehold, vil denne typen bag bidra til å sikre at det du pakker inni forblir i topp stand gjennom vinteren.trenger å tenke så lite på utemøblementet ditt i off-season som mulig.

«Fungerer utmerket!»

«Vi har kjøpt 2 bager denne høsten og er superfornøyde. Vi har faktisk åpnet den ene bagen for å fylle den ytterligere etter et par måneder. Alt var tørt og fint.»

Anne-Britt

Beskyttelse mot snø og is:
Når vinteren kommer med sin snø og is, er det avgjørende å beskytte utemøblene dine. En bag med en vannsøyle på 25 000 mm sikrer at snøsmelting ikke trenger inn i materialet. Dette forhindrer potensielle skader når snøen fryser igjen, som kan føre til sprekker og deformasjoner på møblene dine.

Motstand mot regn og fuktighet:
Selv om vinteren ofte er forbundet med snø, kan det også forekomme regnvær. En høy vannsøyle beskytter utemøblene dine mot inntrenging av regn og fuktighet, som kan være like skadelig som snø og is. Dette er spesielt viktig for møbler laget av tre eller tekstiler, da de er spesielt sårbare for fuktighetsskader.

Lang levetid:
Materialer med en vannsøyle på 25 000 mm er kjent for sin overlegne holdbarhet. En bag laget av slikt materiale vil ha en lang levetid og kunne tåle selv de mest krevende vinterforholdene uten å miste kvalitet eller beskyttelsesegenskaper.

Nordic

For det fuktige, harde klimaet i nord

Mediterranean

For varme, solrike områder