OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Bag’in er også perfekt til sykler, grill og gressklipper

Bag’in er en smart oppbevaringsløsning som har flere bruksområder enn bare utemøbler. Hvis du ikke har nok bodplass til for eksempel syklene dine, grillen, gressklipperen, trampolinen eller andre uteting, så er Bag’in et perfekt alternativ.

Utelagring av sykler

NB! Dersom syklene dine ruster lett, bør de oppbevares innendørs om vinteren. Du må heller aldri lagre el-sykler, el-scootere eller andre elektriske fremkomstmidler utendørs i Bag’in.

Sykler tar gjerne mye plass i garasjen eller i boden, og med Bag’in frigjør du plass og syklene kan stå oppbevart ute. ONA er Bag’in i størrelse small, og er perfekt for å lagre for eksempel tre store sykler. Den fungerer dermed fint som en ekstra sykkelbod. 

Du kan også lagre mopeden eller motorsykkelen i ONA. Dersom det er fare for at syklene dine ruster lett, anbefaler vi at du oppbevarer dem innendørs da det vil være samme klima inne i bagen som utenfor. 

Utelagring av grill

Bag’in kan også gi god oppbevaring og beskyttelse av grillen din. Selv om mange griller leveres med eget grilltrekk, vil det ofte ikke være tilstrekkelig for å gi skikkelig god oppbevaring. Årsaken til dette er at trekkene ikke er laget for nordisk vær og vind. 

Bag’in leveres med en underdel som gjør at grillen står inne i en bag. Dette sørger for optimal beskyttelse av grillen din, som holder seg tørr og ren til sommersesongen kan starte. 

Utelagring av gressklipper

Det er bare å tenke kreativt på hva du ønsker å lagre i Bag’in. Så lenge det ikke er snakk om gjenstander som ruster lett, kan du bruke Bag’in til å oppbevare mange forskjellige ting – for eksempel gressklipperen, krukker, blomsterkasser, hageredskaper og delene til trampolinen. 

Om sommeren kan Bag’in brukes til å oppbevare snøfreseren, snøskuffer eller andre redskaper. Du kan selvsagt også bruke overdelen av Bag’in som et regntrekk om sommeren.