OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Bag’in forlenger hyttesesongen

Lei av å stue alle utemøblene inn i hytta når du stenger for sommersesongen?

Fortvil ikke! Verdens beste bag for utemøbler er her! Med vår smarte oppbevaringsløsning kan du pakke inn alle utemøblene ute, der de står. Det sparer deg for mye unødvendig bæring og ikke minst så sparer det deg for mye plass inne i hytta. Det betyr at du kan fortsette å bruke hytta, også etter at terrassen er pakket ned.

NÅ SLIPPER DU Å BÆRE ALLE UTEMØBLENE INN I HYTTA

De fleste sommerhytter har begrenset med lagringsplass inne, og det er ikke ideelt når hele hytta blir fylt opp av utemøbler og puter. Dette er som oftest resultatet når sommeren er over og alle utetingene skal lagres for høsten og vinteren.

Når høsten kommer og hytta skal stenges for sommersesongen, blir hytta veldig ofte brukt som lagringsbod for utemøbler og puter.

FRIGJØR PLASS OG UNNGÅ UNØDVENDIG BÆRING

Vår smarte lagringsbag for utemøbler er din aller beste venn når sommerterrassen pakkes ned. Bag’in gjør det enkelt for deg, og på bare noen minutter, er alt pakket ned og trygt lagret til neste gang.

Med en skikkelig beskyttelse, tar du vare på utemøblene og du kan lagre de ute med god samvittighet. Med vår smarte oppbevaringsløsning blir utemøblene stående i en beskyttelsesbag som holder vær og vind ute.

Med egen over- og underdel som kobles sammen med en solid glidelås, blir møblene stående trygt inne i vår beskyttelsesbag som er 100% vanntett. Bagen har ventilert bunn for å motvirke kondens, luftekanaler på hver side for god luftgjennomstrømning og er av meget god kvalitet.