OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. På Frogners første takterrasse-restaurant er bord og stoler godt plassert under solide og vanntette møbeltrekk – klare for en lang vinter. 

1.september åpnet det mye omtalte hotellet Sommerro House dørene for besøkende, og siden har hotellets barer og restauranter krydd av gjester. Hotellet huser Frogners første, og hittil eneste takterrasse-restaurant, som har fått mye oppmerksomhet i media og blitt et stort trekkplaster. Uteserveringen skjermes nå mot vinter-Norges røffe vær og vind under pene og funksjonelle Bag’in trekk.

Hotelldirektør Jarle Moen og Bag’in-gründer Kåre Normann Sekkesæter.

Plasseffektivt

Høsten er full gang i Oslo, og i den forbindelse tok vi turen til Sommerro, Tak og Izakaya for å forsikre oss om at utemøblementet ble godt pakket inn, og at plassen i trekkene ble effektivt utnyttet. 

Bag’ins møbeltrekk rommer mye når du er flink til å stable, noe vi ønsket å vise gjengen på Sommerro, som skal gjøre dette mye. Hele takterrassens uteservering gikk problemfritt inn i fire av våre Lista trekk – snakk om arealeffektivitet!

Estetikk og funksjonalitet

Sommerro har stort fokus på Art Deco design, kunst og estetikk, og har fått oppmerksomhet over hele verden for sitt unike og gjennomførte konsept. Blant annet har både Vogue og Vogue Scandinavia omtalt hotellet som en hyllest til norsk design, og trukket frem hvordan Sommerro kombinerer form og funksjon. 

Denne kombinasjonen er noe vi i Bag’in setter stor pris på, og kjenner oss igjen i. Møbeltrekkene våre er laget med både design og funksjonalitet i tankene, og har en klassisk og minimalistisk look, samt flere fantastiske funksjoner. 

På Sommerro bidrar designet og interiøret til å skape den gode, lune stemningen som oppleves i hele hotellet. Bag’ins enkle design gjør det mulig å velge topp kvalitet og funksjonalitet, uten å forstyrre det visuelle uttrykket til omgivelsene, noe som gjorde møbeltrekkene våre perfekt for Frogners nye samlingspunkt.