OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Bag’in stod stødig i full storm med orkan i kastene på Vestlandet!

Odd Vik fra Laksevåg i Hordaland var skeptisk til om Bag’ins oppbevaringsløsning for utemøbler klarte å bestå den ultimate værtesten; full storm på Vestlandet.

Hva er Bag’in?

Bag’in er en smart oppbevaringsløsning for lagring av utemøbler og andre plasskrevende uteting som sykler, gressklipper, grill, snøfreser, motorsykkel, leker, sportsutstyr og annet.

Bag’in er satt sammen av flere smarte komponenter, og er laget av meget slitesterkt og solid stoff som er vannavisende og som tåler snø og regn. Bag’in har sterke sømmer slik at den er godt forsterket, har en solid glidelås slik at overdel og underdel kan settes sammen og har integrerte stropper for flytting og stramming. I hvert hjørne er det også integrerte lufteluker slik at bagen skal ha god luftgjennomstrømning.

Stødig oppbevaringsløsning

– Vi fylte Bag’in med hagemøbler i går. Full storm med orkan i kastene nå i kveld, taksteinen danser på taket, så dette blir en skikkelig test på hva Bag’in tåler. Spennende å se på terrassen i morgen, skrev Odd Vik på Facebook.

Da vi tok kontakt med han morgenen etter, noen få timer etter at stormen hadde herjet over Laksevåg gjennom kvelden og natten, var beskjeden klar:

– Det ser veldig bra ut, den har ikke flyttet seg i det hele tatt. Den fylte seg opp med luft i de verste vindråsene, og sto som en sperreballong, men ventilasjonen funket veldig bra, så det ble ikke noe problem. Var litt skeptisk til Bag’in men dette var kjempegreier, kan anbefales på det varmeste. Nå vet vi at hagemøblene står trygt i vinter, og vi kan reise vekk uten å tenke på de. Vi fikk ikke plass til alt, så vi vurderer å kjøpe en til, så blir det bedre plass i garasjen, sier han.

– Takk for et supert produkt! avslutter Odd Vik. 

Her står Bag’in etter at stormen har herjet over terrassen til Odd Vik.
Foto: Odd Vik

Hva gjør Bag’in så unik?

Bag’in har en egen over- og underdel som kobles sammen med en solid glidelås. På denne måten blåser ikke overdelen avgårde i sterk vind, og utemøblene står lagret trygt inne i en bag. Underdelen sikrer også at det ikke kommer fukt opp fra bakken og inn i bagen.

Naturlig ventilert

Bagin har ventiler i hvert hjørne som sikrer naturlig gjennomstrømming av luft. Dette gjør at fukt ikke blir innestengt i bagen.

Støysvak

Det myke stoffet gjør at Bag’in ikke lager noe vesentlig med lyd som for eksempel en pressening gjør når vinden treffer den.

Vanntett

Materialet og coatingen er vannavstøtende med vannsøyle på hele 25 000 mm. Det betyr at Bag’in kan stå ute i høst- og vinterværet. Allikevel anbefaler vi å bygge en topp slik at vann og snør naturlig renner av.

Unike egenskaper

Bag’in kan enkelt strammes både oppe og nede, for å gjøre den mindre og strammere. Ved svært mye hardt vær kan du sikre Bag’in ved å benytte festestroppene ned i hvert hjørne, i tillegg til vårt patenterte sikringsanker.

Holder terrassen ryddig

Bag’in er enkel å flytte på slik at den kan lagres der du selv vil ha den. Og den rydder terrassen din og holder orden.

3 års garanti

Bag’in har hele 3 års garanti. Det er fordi den er veldig slitesterk og solid, og den er godt testet i norske værforhold. For at garantien skal gjelde må du rengjøre Bag’in etter bruk.