OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Bytt ut presenning og tau med en smart bag!

Hver høst brukes det utallige timer og ressurser på pakking, flytting og lagring av utemøbler, og ofte blir ikke oppbevaringen bra nok for å bevare utemøblene. Mange bruker presenning og tau, men dette vil likevel føre til at møblene slites ned av vær og vind. 

Derfor bør du ikke bruke presenning og tau

Mange utemøbler selges som såkalt vedlikeholdsfrie, men du vil likevel oppdage at møblene slites og synker i kvalitet. I Norge har vi et klima med mye vær, og dersom utemøblene står ubeskyttet utendørs på vinteren, vil dette sette spor. 

Det er både godt for miljøet og lommeboka å ta vare på møblene du har. Presenning og tau er ikke godt nok for å beskytte utemøblene gjennom hele den lange vintersesongen, og vil ofte gi etter for sterk vind og høstvær. 

Smart lagring av dine utemøbler

Mange har søkt etter en god løsning for å lagre utemøblene om høsten. Frem til nå finnes det dessverre ingen god nok løsning på markedet. Vi som bor i Norge er avhengige av en løsning som tar hensyn til vind- og værforhold. Altfor ofte er det nettopp denne slitasjen som reduserer levetiden på utemøblene våre.

Med Bag’in er det nå utviklet en løsning som ikke bare tar vare på utemøblene dine, men som i tillegg er skreddersydd for klimaet i Norden. Produktet er 100 % vanntett med en vannsøyle på hele 20 000 mm, og godt ventilert for å redusere fuktighet og kondens. Bag’in er meget slitesterk og solid.