OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Derfor oppstår kondens i bagen

Fuktighet og kondens kan skade utemøblene dine – derfor er Bag’in designet med luftventiler som sørger for konstant luftgjennomstrømning.

I det nordiske klimaet er det ikke mulig å unngå kondens når ting oppbevares ute. Dette skyldes både temperatursvingninger, regn og fuktighet. Med Bag’in er det allikevel mulig å begrense det så mye som mulig, og på den måten gi utemøblene dine den beste mulige beskyttelsen på vinterstid.

Bag’in er satt sammen av flere smarte komponenter, som til sammen utgjør den komplette løsningen for oppbevaring av utemøbler om sommer så vel som vinter. Materialvalget er nøye utvalgt og løsningen er satt sammen slik at den har unike egenskaper. 

Bagene våre er laget av slitesterkt og solid stoff, med sterke sømmer som gjør at den er godt forsterket. Den kommer også med en robust glidelås slik at den kan kobles sammen, og har integrerte stropper for sikring og stramming. I tillegg er det lufteventiler i hvert hjørne av Bag’in, samtidig som bunnen er ventilert for å la vannansamlinger slippe ut. Dermed vil også kondens forsvinne raskt. 

Slik reduserer du kondens

Pass på at lufteventilene ikke er dekket til slik at de får gjort den naturlige jobben med å slippe luft inn i løsningen. Det er også anbefalt å sette Bag’in på et sted der det kan komme naturlig lufting fra undersiden, aller helst på en treterrasse der det er mellomrom mellom terrassebordene.

Setter du Bag’in på asfalt, på steinheller eller på grus, så vil det være vanskeligere å få den naturlige luftgjennomstrømningen gjennom bunnen, og dette kan føre til at kondens forekommer lettere.

Spar penger og vern om miljøet

Ved å gi utemøblene dine beskyttelsen de fortjener trenger du ikke å bytte de ut i nærheten av like ofte. Det er fordelaktig for miljøet, samtidig som det kan spare deg for mye penger i løpet av et langt liv.

Er uteplassen din utsatt for vind? Prøv sikringsankeret vårt

Dersom du bor på et sted som rammes av mye og sterk vind, kan vi anbefale vårt patenterte sikringsanker. Dette fester du enkelt mellom terrassebordene dine, uten at du trenger å borre eller lage hull. Sikringsankeret er designet i en buet form slik at det ikke skal være sjenerende eller gjøre vondt å tråkke på.

Sikringsankeret har dessuten flere bruksområder enn å sikre din Bag’in – bruk det til å henge blomsterkrukker i taket, sikre markisen eller feste hunden din. Her er det faktisk bare fantasien som setter grenser!