OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Se den fantastiske reklamefilmen laget av Martin Lux (22)

Bag’ins nye reklamefilm rulles ut i sosiale medier om dagen, og er laget for å vise at med Bag’in så er du godt beskyttet mot høststormen.

Vi ønsket en reklamefilm som tok for seg et typisk norsk vær med regn og høststorm, godt illustrert gjennom den norske naturen med fjell og daler, vær og vind. At folk kunne kjenne seg igjen i det typiske norske klimaet og samtidig illustrere hvor godt Bag’in fungerer i dette harde været. Og selvfølgelig hvor god samvittighet du kan ha etterpå, når du er godt beskyttet og Bag’in tar vare på utemøblene dine. 

Det er mange reklamebyråer og filmselskaper som kunne hjulpet oss her, men vi valgte å finne noen som kunne tenke litt nytt og som kunne utfolde seg litt fritt i forhold til produksjonen. Og selvfølgelig noen som hadde en effektiv prosess, da vi hadde knapt med tid. Vi ble tipset om Martin Lux, som driver for seg selv og som er en up and coming filmskaper i Norge. Han er bare 22 år og har en lys fremtid foran seg.

– Han fikk en veldig enkel brief, med kun noen viktige stikkord om innhold, så skapte han alt derfra, helt på egenhånd. Han skrev alle tekstene til filmen, styrte regien, produksjonen, skuespillere, lyd og lys, musikk, samt booket inn den riktige fortellerstemmen. 

– Vi er strålende fornøyde. Martin har levert over all forventning og setter både ord og bilder på hvorfor våre Nordic Bags passer Norges kalde klima perfekt, fortsatte en meget tilfreds markedssjef Øivind Solgård-Jensen.

FOR GODT VÆR

– På selve innspillingsdagen var været altfor godt, det var sol og jeg tenkte at nå ryker det. Hvordan Martin klarte å få sol til å bli storm, det aner jeg ikke. avslutter han.

Lurer du på hva som gjør Bag’in så unikt?

Mange har søkt etter en god løsning for å lagre utemøblene om høsten. Frem til Bag’in kom på markedet fantes det dessverre ingen god nok løsning på markedet. Vi som bor i Norge er avhengige av en løsning som tar hensyn til vind- og værforhold. Altfor ofte er det nettopp denne slitasjen som reduserer levetiden på utemøblene våre.

Med Bag’in er det nå utviklet en løsning som ikke bare tar vare på utemøblene dine, men som i tillegg er skreddersydd for klimaet i Norden. Produktet er 100 % vanntett med en vannsøyle på hele 20 000 mm, og godt ventilert for å redusere fuktighet og kondens. Bag’in er meget slitesterk og solid.