OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Slik kobler du glidelåsen

Det geniale med Bag’ins løsning er at overdelen og underdelen festes sammen med en solid glidelås. Dermed er utemøblene dine beskyttet både nedenfra og ovenfra. 

Da vi ser at endel kunder kan ha problemer med å koble glidelåsen sammen, så har vi laget denne oppskriften i tillegg til vår film.

Om høsten

Legg underdelen (den sorte delen) ned på underlaget hvor du skal sette opp bagen.Påse at begge glidestykkene er på høyre side av det røde merket som er både på under og overdel.. Er en eller begge av glidestykkene på venstre side så må du dra dem begge rundt bagen. Slik at du sitter med begge glidestykkene på høyre side. Da tar du og kobler over og underdel sammen, deretter tar du glidestykkene helt til høyre og drar rundt hele bagen. La den andre glidestykket stå igjen. Slik at du sitter med en glidestykke på høyre side og en på venstre side av det røde merket. Så sikrer du ved å koble karabinkroken på begge glidestykkene slik at ikke vind kan åpne bagen.

Om våren

Da har bagen stått koblet sammen gjennom vinteren. Da sitter du med et glidestykke på venstre side av det røde merke og en på den høyre siden. Da tar du og kobler av karabinkroken som begge glidestykkene er koblet sammen med. Deretter tar du glidestykket på venstre side og drar rundt hele bagen slik at du sitter med begge glidestykkene på høyre side. Vær litt forsiktig når du gjør det slik at ikke glidestykket setter seg fast i bagen, Nå har du begge glidestykkene på høyre side av det røde merket. Så rister du lett i over og underdel og da skiller du over og underdel lag. Da kan du ta av overdelen. Heng den gjerne til tørk før du pakker den bort. Det samme gjør du med underdelen når du har tatt utemøblene. Når du gjør dette så ta en sjekk at alt ser bra ut, at det ikke har kommet noen rifter eller hull gjennom vinteren. Om du skulle være så uheldig å ha fått en rift eller hull så har vi løsningen i vår nettbutikk. Vårt lappesett som du kan kjøpe. https://bagin.no/produkt/tear-aid-lappesaker/