OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Slik reduserer Bag’in miljøavtrykket

Med Bag’in forlenger du levetiden på utemøblene dine, noe som er like bra for miljøet som for lommeboka. Men visste du at Bag’in også gjør mange andre gode tiltak for å redusere miljøavtrykket?

Derfor bryr vi oss om miljø

Miljøsaken er viktigere enn noen gang, og det gleder oss i Bag’in å se at kundene våre stadig blir mer miljøbevisste. Bruk-og-kast-mentaliteten forsvinner til fordel for vedlikehold av det man allerede har. Mange velger å kjøpe brukt fremfor nytt.

Bag’in ble skapt nettopp av denne grunn; for å gi optimal beskyttelse og bevaring av utemøbler og andre uteting, slik at de varer så lenge som mulig.

Disse utemøblene har ikke klart seg gjennom vinteren.

Alle kan gjøre noe for å redusere miljøavtrykket sitt, men den viktigste endringen må skje hos hver enkelt forbruker. Derfor er vi utrolig glade for å se at forbrukeratferden er i ferd med å endre seg.

Mange er opptatte av å redusere svinn og klimaavtrykk, og flere ønsker å lære seg hvordan de kan bevare og vedlikeholde tingene sine. Vi i Bag’in hjelper gjerne – dette er noe vi virkelig brenner for!

Derfor er vårt viktigste budskap: Ta vare på utemøblene dine!

Bag’in er et kvalitetsprodukt

Med riktig oppbevaring vil utemøblene dine holde seg fine, år etter år. 

Klima og miljø er våre viktigste fanesaker, og dette bærer produktene våre preg av. Bagene våre er laget av det mest slitesterke og holdbare materiale vi klarte å oppdrive, og inneholder Polyester TPU. TPU er en membran som gjør materialet mest mulig vanntett.

Polyester TPU er et værbestandig og sterkt materiale, noe som er svært viktige egenskaper for et produkt som skal brukes utendørs. Bag’in skal ikke bare tåle regn og snø, men også temperaturforskjeller, sterk storm og forurensning. I tillegg til dette skal bagene være brukervennlige, lette å frakte med seg, og se pene ut på terrassen.

3 ÅRS GARANTI

Bag’in er et ekte kvalitetsprodukt som oppfyller alle disse kravene, og vi har så stor tro på løsningen vår at vi tilbyr 3 års garanti. Garantien gjelder for søm, glidelås, håndtak, luftekanaler og selve materialet som Bag’in består av.

Husk at Bag’in må rengjøres og vedlikeholdes hvert år for at garantien skal gjelde.

Produksjon i Kina

Gründeren av Bag’in, Kåre Normann Sekkesæter, er svært opptatt av miljø og bærekraft.

I utgangspunktet var vi skeptiske til å legge produksjonen til Kina, men kom etter hvert i kontakt med et produksjonsmiljø med kinesiske fabrikker som oppfylte alle våre krav:

  • Produktet og varemerket vårt skal være beskyttet via åndsverkloven.
  • Produksjon og utvikling skal foregå i tråd med Bag’ins verdier.

Det er viktig for oss at de ansatte ved fabrikken skal ha gode arbeidsvilkår, både lønns- og velferdsmessig. I tillegg må FNs retningslinjer for miljø, bruk og kast bli fulgt. Vi har personlig besøkt fabrikken i Kina og forsikret oss om at disse kravene blir møtt.

Frakt til hele verden

Bag’in har blitt solgt til mer enn 18 land over hele verden, og varer som fraktes hit og dit er selvfølgelig en stor belastning for miljøet. For å redusere belastningen som kommer fra oss så mye som mulig, har vi tatt en rekke grep.

For det første har vi fjernet så mye plast som overhodet mulig. Det er vanlig å pakke varer som fraktes med båt inn i plast på grunn av de store temperaturforskjellene som oppstår under frakten, men med Bag’in er jo ikke dette et problem! Produktet vårt er allerede laget for å tåle vann og skiftende temperaturer.

For det andre er Bag’in flatpakket. Dette gjør vi for å unngå å frakte luft rundt omkring i verden, og for å redusere plassen Bag’in trenger under transport.