OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Slik velger du riktig Bag’in

Våre Bag’ins kommer i flere forskjellige modeller og størrelser:

UTVÆR (Str XL) – 4 x 2 x 1 meter

LISTA (Str L) – 3 x 2 x 1 meter

FÆRDER (Str M) – 2 x 2 x 1 meter

ONA (Str S) – 2 x 1 x 1 meter

Hvilken passer for deg?

Dette avhenger selvfølgelig av hvor mye utemøbler du skal pakke inn, men også hvor plasseffektivt du stabler møblene. Ta mål av det største møbelet ditt for å finne lengden og bredden, og bruk det som utgangspunkt for hvilken modell som passer deg best. 

Dersom utesofaen din er over to meter lang, bør du velge modell LISTA som måler 3 x 2 x 1 meter. Hvis det lengste utemøbelet ditt er under to meter langt, kan du gå ned til modell FÆRDER som måler 2 x 2 x 1 meter. Alle modellene er én meter i høyden.

For eksempel:

Vi anbefaler at du forsøker å se for deg hvordan møblene kan stables mest mulig plasseffektivt før du velger modell.

Overdel og underdel kobles med en

Solid glidelås

Står du mellom to størrelser?

Bag’in er først og fremst laget for utemøbler, men du finner garantert flere uteting å oppbevare i Bag’in. Du kan for eksempel få plass til grillen, blomsterkasser og -krukker, sportsutstyr, hageredskaper eller andre ting som tåler å stå ute om vinteren. Det kan derfor være lurt å gå opp i størrelse hvis du er usikker. 

Samtidig bør du ikke velge en Bag’in som blir altfor stor. Dette øker risikoen for at det oppstår groper som regn og snø kan samle seg i. Husk å bygge konstruksjonen med en topp slik at vann kan renne av, og bruk de integrerte stroppene til å stramme toppduken.

Husk på når du pakker inn møblene:

Pass på at luftelukene får luft – Det er viktig å sørge for at luftelukene i hvert hjørne får henge fritt og at det kommer tilstrekkelig med luft inn. Forsikre deg om at du har nok utemøbler i bagen til at luftelukene ikke subber i bakken.

Lagring av puter – Dersom du ønsker å lagre putene til utemøblene i Bag’in er det viktig har du sjekker det med leverandøren først. Det vil være samme temperatur i bagen som det er ute, så alt som lagres må tåle den kalde vinteren.

Pass på skarpe kanter – Vær nøye med skarpe kanter, slik at det ikke ødelegger stoffet. Det kan være lurt å tre en sokk over skarpe bordben.