OVER 44´000 SOLGTE – LAGRINGSMAGI HJEMME OG PÅ HYTTA

Syv smarte måter å bruke Storm Anchor

STORM ANCHOR er en patentert løsning som enkelt festes i terrassen din uten at du trenger å borre eller lage hull. Ankeret har en buet form som gjør at det ikke stikker langt opp fra terrassen. Det er ikke i veien eller til sjenanse, og det gjør ingen skade hvis du tråkker på det. 

Ankeret vårt passer de fleste terrassebord. Du må ha minimum 5 mm mellomrom mellom bordene, og maksimalt 32 mm tykkelse. Det er perfekt til å sikre Bag’in mot storm og uvær på høsten og vinteren, eller til å holde overdelen på plass dersom den brukes som et overtrekk om sommeren.

Kjøp Storm Anchor

1. Unngå blafring i markisen

Mange av oss har opplevd å sitte under favorittpleddet vårt og sett på en fantastisk film eller serie, med den forstyrrende lyden av en bråkete markise som ødelegger opplevelsen. Med sikringsankeret vårt fester du enkelt begge ytterdelene av markisen i et tau som leder ned til ankeret mellom terrassebordene. 

Nå holder du gjenskinnet fra TV-en ute, samtidig som du kan kose deg på sofaen uten å irritere deg over ulyder. 

2. Oppheng

Enten det er blomsterpotter til pynt eller redningsvester som skal være lett tilgjengelige på vei ut i båten fungerer ankrene ypperlig til. Ønsker du å pynte terrassen med lykter, lyslenker og lignende kan vi også hjelpe deg.

3. La hunden være ute uten at den stikker av

De fleste hunder setter pris på frisk luft og lek i gresset. Fester du båndet i et sikringsanker kan hunden din leke ute så lenge den ønsker, uten at du trenger å bekymre deg for om den har funnet et smutthull i hekken eller har blitt veldig flink til å hoppe høyt.

4. Fest solseilet

Enten du har små barn som ikke skal ha for mye sol på kroppen, eller du ønsker å nyte middagen i skyggen en varm sommerdag, kan solseilet festes med sikringsankeret.

5. Fjellstøtt partytelt

Det er mange av oss som har opplevd å måtte legge ut i lett jogg etter et partytelt som blir tatt av vinden. Fester du teltet i vårt sikringsanker beholder du hvilepulsen og kan fokusere på den gode samtalen.

Samle venner og naboer til fest på terrassen og imponer med gatas stødigste partytelt.

6. Bruk det som klessnor

Fester du to av ankrene med et fornuftig mellomrom har du en meget enkel klessnor, hvor klærne tørker raskt i sommersolen. 

Klær, og spesielt sengetøy får en deilig frisk lukt når det får tørke ute på terrassen eller i hagen.

7. Fest ski og staver

Med litt samme teknikk som den nevnte klessnora kan man enkelt feste ski, staver og andre lignende vinterartikler på en plassbesparende måte i sommerhalvåret.