• KUN 1-3 DAGERS LEVERING

Tips og triks

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Skal du til sydligere strøk i vinter? Husk Mediterranean Bag

Utemøbler på terrasser i land med varmegrader hele året støter ikke på samme utfordringer som her hjemme, men de trenger allikevel beskyttelse.
Brukerveiledning for Bag'in

Brukerveiledning for Bag'in

Denne brukerveiledningen er ment som en hjelpende hånd til deg som nettopp har kjøpt din første Bag’in, og skal guide deg til best mulig oppbevarin...
Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Bag’in inntar Frogners første takterrasse-restaurant på Sommerro.

Vi i Bag’in er stolte av å beskytte Sommerros utemøbler. Se hvordan det gikk da vi pakket inn møblene på Frogners første takterrasse-restaurant.
Dette var starten på Bag’in-eventyret

Dette var starten på Bag’in-eventyret

Gründer i Bag’in, Kåre Sekkesæter, hadde en unik idé han trodde på. Her kan du lese historien om hans første markedsundersøkelse.
Se den fantastiske reklamefilmen laget av Martin Lux (22)

Se den fantastiske reklamefilmen laget av Martin Lux (22)

Bag’ins nye reklamefilm rulles ut i sosiale medier om dagen, og er laget for å vise at med Bag’in så er du godt beskyttet mot høststormen. Vi ønske...
7 smarte måter å bruke STORM ANCHOR

7 smarte måter å bruke STORM ANCHOR

STORM ANCHOR er vår patenterte løsning på utendørssikring. Bruk ankeret til å sikre Bag'in i storm, eller andre uteting som trenger å sikres, feste...
Slik reduserer Bag’in miljøavtrykket

Slik reduserer Bag’in miljøavtrykket

I Bag'in gjør vi mange gode tiltak for å ta vare på miljøet og redusere klimaavtrykket. Det kan du lese mer om her.
Bag'in beskytter også i sydlige strøk

Bag'in beskytter også i sydlige strøk

Mediterranean Bags er spesielt utviklet for ferieboligen i Spania, Tyrkia eller andre sydlige land.
Bag'in er også perfekt til sykler, grill og gressklipper

Bag'in er også perfekt til sykler, grill og gressklipper

Bruk kreativiteten, så er det utrolig hvor mange gjenstander som kan oppbevares i Bag'in. Les mer og få tips her.

Ofte stilte spørsmål og svar

Dette er et av de vanligste spørsmålene vi får, og dessverre finnes det like mange svar som det finnes hagemøbler. 

I Nordic Bags-sortimentet kan du velge mellom fire størrelser: Small, Medium, Large og Extra Large. Vi anbefaler deg å ta utgangspunkt i det lengste møbelet du har – for eksempel utebordet eller utesofaen – og velge størrelse basert på lengden. Skal flere møbler stables i lengden, må du opp i størrelse. 


Puter bør ikke lagres i bagen om vinteren dersom de ikke tåler kondens og fuktighet. Når Bag’in lagres utendørs vil det være samme klima og luftfuktighet inne i bagen som utenfor. Derfor bør puter og andre produkter som ikke tåler vær og vind oppbevares innendørs om vinteren. 

Husk at toppduken fra Bag’in også kan brukes som overtrekk om sommeren, og i så fall kan du fint oppbevare puter og tepper i den over natten eller i en kortere periode.


De fleste blir overrasket over hvor mye som får plass i en Bag’in. Så lenge du stabler riktig, får du fint plass til både utebord og -stoler, loungesettet, solsenger og andre hagemøbler. Og hvorfor stoppe der? Fyll tomrommene med delene fra trampolinen, trill inn syklene, gjør plass til grillen, rull inn gressklipperen og topp det hele med en trillebår. 


Vi har klokketro på løsningen, og tilbyr derfor 5 års garanti på produktene våre. Husk at du må rengjøre Bag’in etter bruk for at garantien skal være gyldig.

Garantien gjelder for søm, glidelås, håndtak, luftekanaler og materialet som Bag’in er laget av. Merk at garantien ikke dekker det som oppbevares inne i bagen. 


Dette er ikke et krav, men for å redusere mengden fukt inne i bagen anbefaler vi at du tørker utemøblene først. Bag’in er designet med en ventilert bunn som fører vannansamlinger vekk, samt luftekanaler i hvert hjørne som sørger for god luftstrømning. Med temperatursvingningene i det norske klimaet vil det likevel forekomme noe kondens.


Med riktig vedlikehold kan du forsterke materialets egenskaper og forlenge levetiden, og vi har utviklet REFRESH rengjøringskit som både renser og impregnerer bagen.

REFRESH spray rens er et rengjøringsmiddel som effektivt fjerner jordslag, grønske, pollen, fuglebæsj og annen forurensning. 

REFRESH impregnering gir trekket ekstra beskyttelse mot vanninntrenging. Middelet motvirker også jordslag og forurensning av trekket. 

Midlene er produsert i samarbeid med Nye Skiens Såpefabrikk AS. Det følger med én klut i pakken.


Nordic Bags bør ikke brukes i sydlige strøk, ettersom materialet har lavere UV-beskyttelse og ikke er laget for å tåle ekstrem sol. 

Du kan bruke Mediterranean Bags i Norden, men merk at bagen har en vannsøyle på 10 000 mm, mot Nordic Bags som har 20 000 mm. Nordic Bags er dessuten designet for at regn og snø lettere skal renne av. Ønsker du likevel å bruke Mediterranean Bags i Norden, anbefaler vi at du plasserer Bag’in under tak om vinteren.


Ja, Bag’in er utviklet nettopp for å brukes om vinteren til oppbevaring av utemøbler. Det er et enklere og bedre alternativ til presenning og tau, som kan forlenge levetiden på utemøblene dine.


Bag’in er laget i vanntette materialer. Nordic Bags har en vannsøyle på hele 20 000 mm, mens Mediterranean Bags har en vannsøyle på 10 000 mm. 

Dersom vann blir liggende i dammer på trekket over lang tid, kan det til slutt trenge gjennom materialet. Det er derfor lurt å lage en “topp” på bagen slik at vann og snø naturlig renner av uten å legge seg i groper.


Litt kondens i bagen er helt normalt. Når Bag’in lagres utendørs vil det være samme klima og luftfuktighet inne i bagen som utenfor. Med de temperatursvingningene vi har i Norge, vil det alltid danne seg noe fukt i løsningen.

Derfor har vi laget en ventilert bunn og luftekanaler i hvert hjørne, som sørger for god luftstrømning. Det er viktig at luftekanalene får stå fritt slik at de kan gjøre jobben sin, og motvirke fuktighet og jordslag.


meld deg på

vårt nyhetsbrev

smart og enkel

oppbevaring

Bag’in har et utrolig smart design som gjør det enkelt og raskt å pakke inn utemøblene når sommersesongen er over. Legg underdelen på et passende underlag, og stable utemøbler og andre uteting pent på toppen. Det er viktig at Bag’in plasseres et sted hvor vann kan renne vekk, aller helst på terrassen.

Når du er ferdig med å stable møbler og gjenstander, plasserer du overdelen på toppen og fester de to delene sammen med den solide glidelåsen. Dermed er utemøblene dine beskyttet både nedenfra og ovenfra.

we've got you covered